29 Mart 2024 Cuma

GÜNAYDIN’IN ŞEMSİYESİ ALTINDA HERKESE YER VAR

GÜNAYDIN’IN ŞEMSİYESİ ALTINDA HERKESE YER VAR

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) iki yeni ve bir de ikinci dönemine giden belediye meclisi üyesi adaylarından ‘Neden Günaydın’la siyaset ve birlikte hizmet’ konusunda çarpıcı açıklamalar geldi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) eski Başkanı Batuhan Güldiken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu eski Başkanı Gözde Çağlar ve hali hazırda belediye meclisi üyesi ve yeni dönem Başkan Günaydın ile ‘hizmete devam’ diyen Alevi Bektaşi Derneği Üyesi İbrahim Can ortak basın açıklaması yayınladı. Ortak basın açıklamasında ‘Atatürkçü Düşünceyi Isparta ile buluşturma’, ‘Kadınların hak ettiği ilgiyi görmesi’ ve  ‘Birlikte kardeşçe yaşama ve ötekileştirilmeme’ konularına vurgu yapılarak, “Bunun için Başkanımız Günaydın diyoruz” görüşlerinde bulunuldu.

 

GÜLDİKEN: ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ ISPARTA

İLE BULUŞTURMAK İÇİN BAŞKANIM GÜNAYDIN

ADD eski Başkanı Batuhan Güldiken yaptığı açıklamada, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Başkan Günaydın ile MHP çatısı altında belediye meclisi üyesi adayı olduğunu dile getirerek, kendisinin hayatı boyunca hep Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yaşadığını ve bunu bir hayat felsefesi olarak gördüğüne vurgu yaparak şunları söyledi:

“Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Sayın Başkanımızın davetini asla geri çeviremezdim ve koşarak onunla beraber siyaset yapmaya geldim. Milli bayramlarımızın unutulduğu, Atatürk’ün bazı meczuplar tarafından aşağılandığı, Cumhuriyet değerlerinin ayaklar altına alınmaya çalışıldığı günümüzde, bu değerlere sahip çıkabilmek, çağdaş ve medeni bir Türkiye özlemine katkı sağlayabilmek için Günaydın Başkanımla birlikte aday oldum. Kendisinin milli bayramlardaki coşkulu etkinlikleri, spor ve kültür kompleksi, büyük kütüphane ve müze için Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ismini vermesi, Atatürk değerlerini ve milli ekonomisini düstur edinmesinden dolayı Sayın Başkanımla birlikte yürümek benim için bir onurdur. Atatürkçü Düşünceyi Isparta ile buluşturmak için Başkanım Günaydın diyorum”

 

ÇAĞLAR: KADINLARIMIZIN HAK ETTİĞİ İLGİYİ

GÖRMESİ İÇİN BAŞKANIM GÜNAYDIN

Uzun yıllar sivil toplum örgütlerinde üyelik ve yöneticilik yaptığını dile getiren TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu eski Başkanı Gözde Çağlar’da bu süre zarfında kadınların topluma üretken olarak katılmaları, sosyal ve kültürel alanlarda söz sahibi olmaları, girişimcilik ruhuna sahip olmaları için gayret gösterdiğini hatırlattı ve şunları kaydetti:

“Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın davetine icabet edip, onunla siyaset yapmak için aday oldum. Kadına verdiği önem, onları iş sahibi yapma isteği, kadınlarımıza yeni iş kollarında meslek edindirme ve ekonomik olarak özgürlüklerini sağlamaları noktasındaki hassasiyeti toplumun her kesiminden takdir toplamaktadır. Ücretsiz olarak açtığı meslek edindirme kursları, ahşap oymacılık kursları, el işi ve nakış kurslarıyla kadınlarımızı hem evde oturmak yerine topluma kazandırma gayreti hem de bu işlerden para kazanmalarını sağlama azmi kadınlarımız arasında büyük mutluluk yaratmaktadır. Kadınların görmezden gelinmeye çalışıldığı, kadına şiddetin her geçen gün arttığı ülkemizde, kadın değerlerini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemesi, her katıldığımız toplantıda kadınlarımıza en yüksek ihtimamı göstermesi benim de Sayın Günaydın’ın şemsiyesi altında siyaset yapmam gerektiği kanısını oluşturdu. Atatürk’ümüzün izinden gidip kadınlarımızı toplumun en önemli bireyleri haline getirme gayreti içinde olmasına destek vermek ve kadınlarımızın hak ettiği ilgiyi görmesi için Başkanım Günaydın diyorum”

 

İBRAHİM CAN: BİRLİKTE KARDEŞÇE YAŞAMAK VE

ÖTEKİLEŞTİRİLMEMEK İÇİN BAŞKANIM GÜNAYDIN

2014-2019 döneminde birlikte çalışan ve yeni dönemde de Günaydın’a yol arkadaşlığı yapacak olan Alevi Bektaşi Derneği Üyesi İbrahim Can’da, 5 yıllık hizmet sürecinde Günaydın’ın kimseyi ötekileştirmediğine vurgu yaptı. İbrahim Can yaptığı açıklamasında şu görüşlerde bulundu:

“Başkanımla hizmet süremde gördüğüm hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit mesafede hizmet götürüyor olmasıdır. Isparta’da birlik ve beraberliği sağlama adına ne kadar gayret gösterdiğini, ne kadar büyük uğraşlar içinde olduğunu bizzat kendi gözlerimle gördüm. Alevi-Bektaşi Dedelerimize ve canlara gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Gerek düzenlediğimiz etkinliklere sağladığı katkılar gerekse de bu etkinliklere ekibiyle birlikte bizzat katılması Alevi-Bektaşi canlar arasında büyük bir memnuniyet ve hoşnutluk sağlamaktadır. Cem evlerimize vermiş olduğu destek, bizleri hiç ayrı tutmaması, samimi ve içten davranışları gerek Alevi-Bektaşi canlarının gerekse de dedelerimiz arasında kendisine karşı büyük bir sevgi ve muhabbet oluşturmuştur. Bunun içinde 2014 seçimlerinde kendisine sazımızı, bu seçimlerde de Zülfikar’ı hediye ettik. Birlikte kardeşçe yaşamak ve ötekileştirilmemek için Başkanım Günaydın diyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cevabın Devamı

27 Mart 2019 Çarşamba 20:42

Yine Gözde Çağlar'ın diğer vatan millet aşkıyla attığı tweetlerKoton mağazasında çok beklediğine dair bir tweethttps://mobile.twitter.com/gozde_caglar/status/1061617150438400001Bu da uçak rötar yapınca içecek servisi için Burger King'e yönlendirildiği ile ilgili şikayet tweetihttps://mobile.twitter.com/gozde_caglar/status/1099772615223320577

Ahmet ve Diğer Arkadaşa Cevap

27 Mart 2019 Çarşamba 20:40

Gözde Çağlar ile ilgili dediklerime cevaben hiçbir şey sunamayıp sadece "suçlamayın" yazacağınıza bari en azından Twitter profiline baksaydınız. Mhp listeleri ile ile ilgili geçmişte yaptığı küçümseyici retweet hala profilinde duruyor. Yazan ifade aynen şu "Bir şey farkettim. Kimse Mhp'nin listesini merak etmiyor :)" ekran görüntüsü aşağıdadır. Ayrıca hala profilinde duruyor. https://eksiup.com/3656d7674216

Andımız..

27 Mart 2019 Çarşamba 00:29

Andımızı belediye binasına astırmakla Atatürkçü olunmuyor. Bahsedilen kişi Atatürkçü olsaydı mecliste andımızın okutulmasına hayır diyen tabelalardan T.C ifadesinin kaldırılmasına göz yuman bir partide siyasi hayatına devam etmezdi. Sayın Güldiken, kent meydanında Andımızı bağırarak okuttuğu genç yol arkadaşlarını makam mevki uğruna yarı yolda bırakmıştır ve ne yazık ki bunu Atatürkçülük adı altında yapmaya çalışıyor. Atatürkçülük kimlere kalmış yazık çok yazık..

Ahmet

27 Mart 2019 Çarşamba 00:02

Kendi dişi tırnağı ile başaran insanlara çamur atmakta neyin nesi???? Ayıptır, günahtır kul hakkına girmektir. Saygılarımla

Vatandas Rizaya cevap

26 Mart 2019 Salı 23:53

Vatandaş Rıza sen anlaşılan bu Gözde Hanımı hiç tanımıyorsun. Ya da başka hanımlar ile karıştırdın. Tanısaydın yazdıklarının tamamının yanlış olduğunu bilirdin. Bilmeden atmak ayıp oluyor.

Ali

26 Mart 2019 Salı 22:51

Allah aşkına kendileri bile inanmıyor.belefiyenin rezlillikleri görüyormusunuz. Hayatınız yalan az kaldı.

Vatandaş Rıza

26 Mart 2019 Salı 21:39

Bu Gözde Çağlar isimli şahısın havalı ortamlarda takılmak ve Twitter'dan 1-2 kişinin retweet ettiği absürd paylaşımlar yapmaktan ve kendi gibi aile parasıyla girişimcilik yapan kadınlarla pasta yemekten başka ne gibi bir katkısı var gerçekten merak ediyorum. Böyle birinin Yusuf Ziya Bey'in ekibinde yer alması katkı değil zarar verir.

Spartan

26 Mart 2019 Salı 20:06

Başkanı hep eleştirdim eleştirmeye de devam edeceğim. Ancak, mevcut adaylar arasında açık ara en iyisi Sayın Yusuf Ziya Günaydın. Meclis listesi ise bence en az kendisi kadar açık ara birinci. Hepsi konusunda uzman alanında yetkin insanlar. Bu listeyi oluşturan başta başkan olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İçim rahat bir şekilde başkanım Günaydın diyeceğim.

Ümit 32

26 Mart 2019 Salı 20:00

Şu anda insanlar iktidardan korktukları için başdeğirmenin yanında gözüküyorlar. Çok iyi biliorumki o mitinglere gelen insanların yüzde 90 ı MHP ye verecek. En yakınındaki insanlar söylüyorlar.

ALİ erd.

26 Mart 2019 Salı 19:52

Batuhan Kardeşim Allah utandırmasın. Düzgün ve dürüst duruşunu hiç kaybetmedin . Böyle giderse geleceğin belediye başkanı ya da millet vekili olursun inşallah.

İYİ Parti

26 Mart 2019 Salı 19:49

Ispartayı hak ettiği gelişmişlik seviyesine sadece Gökmen Gökmenoğlu getirir. Particiliği bi kenara bırakma zamanı geldi. Artık ıspartayı kim gelişmiş iller seviyesine çıkartacaksa onun yanındayız

Yazık

26 Mart 2019 Salı 18:41

ADD ısparta eski başkanı Batuhan bey,andımızı okullarda okutmayan bir partinin yanında Durmuş olmanız çok üzücü,demekki ADD size birşey katmamış

İbrahim

26 Mart 2019 Salı 18:41

Süper ekip yzg ile.... herkesin Başkanı Yusuf Ziya günaydın.... ŞÜKRÜ gibi adam seçmez....

Günaydın

26 Mart 2019 Salı 18:27

Harika bir açıklama olmuş. Üst kimlik Isparta ve bunun en güzel örneğiniz YZG meclis listesi verdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR