29 Mart 2024 Cuma

GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NDEN SÜRPRİZ

GÜZEL SANATLAR LİSESİ'NDEN SÜRPRİZ

Isparta

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatı ile Güzel Sanatlar Lisesi bulunan merkezlerde okula uyum programı ve İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilkokul öğrencilerine yönelik Okuluna Hoşgeldin isimli müzik dinletisi düzenledi.

Bu kapsamda Isparta Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından Hafız Ibrahim Demiralay İlkokulu,Yılmaz Şener İlkokulu,Yedişehitler İlkokulu ve Aliköy Küçük Hacılar İlkokulunda okulların açıldığı gün minik öğrencilerimize yönelik konserler düzenledi.Okulun ilk gününde minik öğrenciler keman, saz, bağlama, gitar, yan flüt gibi farklı enstrümanlar eşliğinde şarkılar ve türkülerle karşılandı.Okulun ilk gününde gerçekleştirilen müzik şöleninde, çocuklar doyasıya eğlendiler.

Okul Müdürü Abdullah Taner Türkcan,  Sayın Bakanımızın talimatı ile ilk kez gerçekleştirilen çalışmanın ilimiz genelindeki diğer okullarda da yaygınlaştırılması ,çocuklarımızın sanata olan ilgilerinin arttırılması ve yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi amacıyla yıl boyunca okul ziyaretlerine devam edileceğini aktardı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Harika değil

18 Eylül 2018 Salı 22:43

Harika rumuzlu şahıs neden müdürü övüyorsun öğrencilerin hiç mi hatrı ve hakkı yok övgüye.? Müdür mü gitti çaldı

Ali Köylü

18 Eylül 2018 Salı 21:52

Bu kadar gözde okul ve merkez okulları var iken Aliköy Küçük Hacılar köyü ilkokulumun seçilmesi mutluluk verici Güzel Sanatlar Lisesine teşekkürler

Harika

18 Eylül 2018 Salı 16:01

İşte güzel sanatlar lisesi yönetimi böyle olur . Oradaki kıymetli öğretmenlerimizi ve yeni başlayan Abdullah Taner hocayı tebrik ediyorum ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR