29 Mart 2024 Cuma

HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ

HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRLERİNE ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ

Isparta

Halk Otobüsleri Kooperatifi, Isparta Belediyesi liderliğinde şoförlere öfke kontrolü eğitimi verdi. Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, “Bugün kooperatifimizde hizmet veren şoförlerimize Isparta Belediyesi öncülüğünde, Akdeniz belediyeler birliğinin destekleri ile “Öfke Kontrolü ve Etkin İletişim” konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen e şoförlerimizin eğitimine vermiş olduğu önem ve destek için teşekkür ederiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

21 Eylül 2019 Cumartesi 01:38

Biraz da görgü ve insanlık dersi verin

ıspara sakini

20 Eylül 2019 Cuma 22:56

hayırlı bir iş yapacaksanız tamamını değiştirin, eğitimli, kibar kişiler getirin. hatta kadın şöförler bulun. bu ne yav adamlar mafya.

Çöpçüzede

20 Eylül 2019 Cuma 22:35

Otobüs şoförleri bir... çöp kamyonu şoförleri iki... yaklaşık iki ay önce bir çöp kamyonu şoförü yolun bir şeridini kapatmış çöp alıyor. Uyarınca hiddetlenerek bana dedi ki “2 yıl içerde yattım çıktım bir daha da yatarım. Benim için sorun olmaz. Şimdi çek arabanı git, laf etme!” Bu kadar aşağılık bir personeliniz var işte. Önce kuraldan ziyade insanlığı öğretmek lazım. Ama boşa!

HAKAN

20 Eylül 2019 Cuma 15:59

SONUNDA MANTIKLI BI IS YAPMISLAR,BAZI SOFORLER KURTLAR VADISINEN CIKMIS GIBILER,RAJON USTUNE RAJON KESIYORLAR

CAN

20 Eylül 2019 Cuma 15:51

BU ARKADAŞLARA ÖNCELİKLE KIRMIZI IŞIĞIN NE ANLAMA GELDİĞİ ANLATILMALI

süleyman adıgüzel

20 Eylül 2019 Cuma 15:31

duraga zor yetişmiş yaşlı insanları bırakıp gazlayıp gidiyorlar önce bi insanlık dersi verin bi zahmet...ama havalı bi kız olsun zınk diye duruveriyorlar allahın işine bak.... :)

Yolcu

20 Eylül 2019 Cuma 15:20

duraktan bindimbir sabah 100 lira verdim bakkaldan bozdur gel diyor ahlaksız şöför.sen buna ne eğitim verirsen ver algılama bünyesi yok,bozuk olmayabilir son durakta paraüstü ver yada sonra ver diyebilirsin bu sadece bir örnek!! DOLMUŞ Şart Isparta!ya bak o zaman nasıl nezaket kurllarında davranıyorlar..

hakkı

20 Eylül 2019 Cuma 14:15

ÖNCE TRAFİK KURAL DERSLERİ VERİLMELİ NEREDE DURULUP NEREDE SİNYAL VERİLECEGİNİ ÖGRENSİNLER

Eğitimle Olmuyor

20 Eylül 2019 Cuma 14:02

Antalya da klima açma sikayet etsinler anında cezai işlem uygulanıyor. Şoför durağa geç gelsin anında uyarı alıyorlar. Telefon ile konuş bakalım ne oluyor. Şoförleri Antalya ****ürün disiplin görsünler. Bizde yaptırım olmadığı sürece hiç bir şey olmaz kooparatife şikayet et tamam biz ilgileniriz der geçiştirirler. Tabiri caizse it iti ısırmaz derler.

Eğitimle Olmuyor bu işler.

20 Eylül 2019 Cuma 13:59

Şoförlerde öfke kontrolü sıfır, eğitimle olacak bir şey değil, insanın içinde olması lazım. Geçen gün yolcu şoförü uyarıyor şoför durup el frenini çekip yolcuyla tartışıyor plakası 695 veya 965 di. Önce klima açmayı öğrenmeli ve seyir halinde telefon ile konuşmaları engellenmelidir. Kulaklık denen bir alet var bütün şoförler kulaklık kullanmalıdırlar. Adam bir elinde telefon bir eliyle de direksiyonda akrobasi hareketler yapıyor. Antalya da bunu yap bakalım klima açma şikayet etsinler anında cez

Bilelim

20 Eylül 2019 Cuma 12:52

Nekadar eğitim verirseniz verin değişmezler yaptırım olmalı 1 ay trafikten men ikincisinde 3 ay üçüncüde tekrar yaparsa piskolojik tedavi için hastane ye yatırılmalı ....bu kadardan sonrada devam ederse ehliyet src kişili teknik iptal....ha bide şunu sorgulamak lazım bu adamlar kişili teknik i nasıl aldı ??

grafiker

20 Eylül 2019 Cuma 12:23

otobüslerin bembeyaz hale getirilmesi hiç güzel olmamış. bir reklam şirketi ile anlaşıp sponsor bularak daha güzel hale getirilmesi lazım.

ıspartalı

20 Eylül 2019 Cuma 11:35

istediğiniz eğitimi verin bu adamlar yinede sinirli maaşlarına zam yapın bakın nasıl düzeliyorlar

nazli

20 Eylül 2019 Cuma 11:16

çok güzel bir uygulama bence aynısıni belediye personelinede yapmak lazim santraldeki lerin de ihtiyaci var bence

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR