25 Nisan 2024 Perşembe

HALKIN İKTİDARI İÇİN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

HALKIN İKTİDARI İÇİN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Isparta

CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Sağlam, 24 Haziran’da yapılacak seçim için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle, ilçe ilçe, köy köy gezen Sağlam, 1. Sıra milletvekili adayı gibi çalışıyor.

Partisinin belirlediği program kapsamında çalışmalarına devam eden Milletvekili Adayı Sağlam, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi. CHP’ye karşı büyük bir ilgi oluştuğunun altına çizen Sağlam, halkın içinde, halkla siyaset, halkın iktidarı için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını dile getirdi.

Esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri yapan Sağlam, Pazar yerlerini geziyor. Parkta bulunan vatandaşların yanına giderek CHP’yi anlatıyor. Yapılan projeleri açıklıyor ve destek istiyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

#Garipler

02 Haziran 2018 Cumartesi 20:26

ADIYAMAN MALATYA TVLER GOSTERMEZ VEKILINCE TWITTIR HESABINDAN IZLEYIN KALABALIGI COSKUYU GULER YUZLU INSANLARI GORUN OYLE KARAR VERIN BU IS TAMAM

Gurbetçi

02 Haziran 2018 Cumartesi 20:06

Bu CHP zihniyeti kökünden itibari sorunlu bir parti Almanya’da solcuyum Türkiye’de asla olmam çünkü zihniyet bozuk kendi milletine zıt bir siyasi anlayışı var yanar döner bir parti benden oy yok boşuna gezip yorulmayın

Has CHP li

02 Haziran 2018 Cumartesi 15:37

Hakkeden bravo Sn Zafer SAĞLAM gerçek bir mücadele adamısın sizinle partili olarak gurur duyuyorum

Tarafsız

01 Haziran 2018 Cuma 22:15

Hakkını yedikleri halde azimle Isparta’ya memlekete hizmet etmek için çalışıyorsun ya helal olsun be Yiğit adamsın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR