23 Nisan 2024 Salı

HAYIRSEVER İŞ ADAMI O OKULU ZİYARET ETTİ

HAYIRSEVER İŞ ADAMI O OKULU ZİYARET ETTİ

Isparta

Eğirdirli hayırsever İşadamı Arif Demir sayısız muhtaç insana yardım ederken eğitimde de öğrencilere burs veriyor. Bir çok öğrenciye burs verdiği okullardan biri olan Isparta Özel  Ahsem Özyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Arif DEMİR okul hakkında bilgiler aldı.

Okul Kurucu Müdiresi Hasibe Özyürek KIZILKAYA ve Okul Yönetimi ile bir süre sohbet eden İşadamı Arif DEMİR burs verdiği öğrencilerin okuduğu okulda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Isparta Özel Ahsem Özyürek Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Hasibe Özyürek KIZILKAYA gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada; 'Okulumuzda bir çok öğrenci İşadamı Arif DEMİR'in burs vermesi ile eğitim ve öğretimini sürdürüyor. Arif DEMİR'in Eğitime ve Öğretime verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Isparta'da eğitim ve öğretimde uluslarası hedeflerle hizmetimizi sürdürüyoruz.

İlk 2015-2016 yılında ilk Burdur da olarak Saglık meslek lisesi olarak eğitim öğretim yılına başladık. Bir yıl sonra 2016-2017 yılında Isparta da 2. Şubemizi açılışını yaptık. Sürekli ilerleyen bir ivme ile devam etmekteyiz. Çocuklarımıza Labarotuar geniş derslikleri ve sosyal alanlarımızla eğitim vermekteyiz. VİZYONUMUZ

Bilimin ve sanatın sınırlarını genişleten, özgürlükçü, toplumsal gelişime önderlik eden, öğrencileri ile eğitim kadrosunun birlikte öğrenme tutkusu etrafında buluştukları, bütün eğitmen ve idari bileşenlerinin bu arayışa kendilerini adadıkları uluslararası bir mesleki ve teknik Anadolu lisesi olmak.

 MİSYONUMUZ

Ahsem Özyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bilime, sanatsal üretime ve teknolojik gelişmelere katkı sağlamayı; özgür düşünce ışığında ve toplumsal sorumluluk bilinciyle, araştırma ve sorun çözme becerisi gelişmiş, uluslararası yetkinliklere sahip, etik ve mesleki nesnellik kurallarına saygılı olmanın yanı sıra çok disiplinli yaklaşımlara açık, geniş ufuklu bireyler yetiştirmeyi; çok boyutlu kalite standartları içinde, topluma hizmet sunmayı görev edinmiştir.

DEĞERLERİMİZ

Evrensel hak ve özgürlüklere saygı

Akademik özgürlük ve sorumluluk

Araştırma ve öğretimin ayrılmazlığı

Çoğulculuğa ve çeşitliliğe saygı

Şeffaflık ve hesap verebilirlik

Katılımcılık

Toplumsal sorumluluk

Uluslararasılık

Yaşam boyu eğitime inanç' dedi.

İetişim : 0551 798 38 00

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

beş

14 Şubat 2018 Çarşamba 23:53

ulan hayırsever hırsız önce ortak olduğun işyerlerindeki çallışan insanların paralarını tastamam bi ödede sonra bu şekil reklamını yaptır

Reklam

14 Eylül 2017 Perşembe 01:06

gerçek hayırın sağ elin verdiğini sol el bilmez

Öğrenci1

13 Eylül 2017 Çarşamba 22:34

Süleyman Demirel üniversitesinde okuyorum ıspartaliyim bursa gerçekten ihtiyacım var not ortalamam yüksek.

Teşkilatı mahsusa

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:10

Noldu okulların ismi Reşat dan dönüşünce herşey bitti mi. Bekleyin daha bi şey bitmedi. "Hoca" özel okulda okuyanlara burs vereceğine neyseki.

Hocam garibem

13 Eylül 2017 Çarşamba 16:07

Ah hoca ah reklamlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR