25 Nisan 2024 Perşembe

HIZIR GİBİ İMDADIMIZA YETİŞTİNİZ

HIZIR GİBİ İMDADIMIZA YETİŞTİNİZ

Isparta

UYUMDER Başkanı İbrahim Uzunköprü ve yöneticiler Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Derneğe katkılarından dolayı teşekkür eden Uzunköprü, Başkan Günaydın’ın en zor günlerinde her zaman kendilerinin yanında olduğunu aktardı. Bağımlılıkla mücadelenin devlet-millet işbirliği ile gerçekleşebileceğine dikkat çeken Başkan Günaydın da, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Uyuşturucu Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) Başkanı İbrahim Uzunköprü ve yöneticileri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

**Bizi zor günlerimizde yalnız bırakmadınız

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bağımlılıkla mücadeleye destek kermesi ve programına katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür eden UYUMDER Başkanı İbrahim Uzunköprü, “Bizi zor günlerimizde yalnız bırakmadınız. Yeni rehabilitasyon merkezimize geçmemiz hasebiyle, merkezimizin yüzde 100 faaliyete geçmemesinden dolayı sizlerin desteklerini bekliyoruz. Burada bir döner sermaye oluşturmaya çalışıyoruz. Oluşturmak istediğimiz döner sermaye ile merkezin hiç kimseye muhtaç olmadan kendi kendine idare edebilir duruma gelmesi için altyapı oluşturulması için desteğe ihtiyacımız var” dedi.

**Hızır gibi imdadımıza yetiştiniz

UYUMDER Başkan Yardımcısı Yaşar Erbil de, Başkan Günaydın’ın düzenledikleri programa katıldığını ve dernek ağası olduğunu hatırlatarak, “Gümüş kemeri aldınız, hızır gibi imdadımıza yetiştiniz. Çok ciddi problem yaşarken, Allah razı olsun gecemize renk kattınız. Yarı kapasite ile çalışıyoruz, tam kapasiteye çıkabilmek için yardımlarınızı bekliyoruz. Merkezimizde 25 gencimiz var. Çok acil almamız gereken 40 kişimiz var, onların ellerinden hep birlikte tutarsak çok büyük dua alacaksınız” görüşlerinde bulundu.  

**Halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum

Zor duruma düşen gençlerin içerisinde bulundukları sorunlardan kurtarılması noktasında UYUMDER’in ciddi çalışmalar yaptığını ve kendisinin de derneğin her zaman yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Derneğimiz ciddi mücadele ediyor. Belediye olarak yardımcı olmaya devam edeceğiz. Halkımızı da bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum. Derneğimizin önemli tecrübeleri var. Bağımlılık yaygın hale geldi. Türkiye’nin en büyük problemlerinden birisi haline geldi. Bu problemi devlet, millet el ele yenebilir. Bu çocuklarımızın kurtulacağına, ülkemize, milletimize en büyük kazanç olacağı, yetişmiş insan olacağı kanaatindeyim. UYUMDER’in çalışmaları takdire şayan. Çalışmaları güzel neticeler kazansın diliyorum” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

30 Ocak 2019 Çarşamba 09:09

Fabrika kurmak, iş alanları oluşturmak belediyenin birebir sorumluluğunda değildir. Bundan önce kaç tane belediye başkanı geldi geçti hangi birisi fabrika açtı. Belediye sosyal işler yapar, çöp, çevre temizlik, yol, k****izasyon, park, bahçe yapar. başkan bunları yapıyormu yapıyor. yeter be kardeşim. daha ne. neyin kafasını yaşıyorsunuz. ıspartanın zenginlerine gidin yalvarın fabrika kurmaları için.

YALNIZ 1 TL.

30 Ocak 2019 Çarşamba 08:24

Isparta Belediyesi almış olduğu vegilerden fatura başı 1 TL evlatlarımızı korumaya çalışan UYUMDER derneği gibi oluşumlara aktarsa memlekette bir tane UYUŞTURUCU batağında GENÇ bulunmaz hepsi tedavi edilir

Admin

30 Ocak 2019 Çarşamba 05:50

Sayin Yusuf başkanım. Isim vermek istemiyorum ama uyumdere katıldım keşke gelmeydim dedirttiler. Allah ibrahim baskandan razı olsun o gerçekten allah rızası için mücadele ediyor. Ama sırf oradaki gençlerin ailelerinden para isteyenler var işte gonlunizden ne koparsa yardım edelim bu gençlerin sigarasi var ihtiyacı var diye ailelerden para alıyor ordaki bi sorumlu sonra da ekrana geçip utanmadan biz genclerimizin yanındayız hiç bi karşılık beklemeden yapıyoruz diye cakasatiyor parayi cebe indiriy

Başkan

29 Ocak 2019 Salı 21:50

Yusuf Ziya günaydın yine yeniden başkan

Gelincik

29 Ocak 2019 Salı 13:19

Başkanım affet bizi iyi partiye gittik ne yaptıkları belli değil . karışık kuruşuk, tansiyon hastası ettiler beni.

mehmet

29 Ocak 2019 Salı 12:40

Halk kimin ne olduğunu biliyor devam başkanım

Paralar Luzumsuz islere kullanılıyor

29 Ocak 2019 Salı 11:04

Belediye Esnafın vergi kira reklam isgaliye paralarıyla milletimizin su paralarıyla müze cafe lokanta gibi lüzumsuz işlere milyonlar harcayacağına bu bagımlı zordaki gençler için yerler yapsın gösteriş için ekrana geçip kimse kimseden yardım istemesin lüzumsuz harcanan paralarla Ispartadaki gençlerimiz çocuklarımız bu belaya düşmez yalnış işler yapıp ekranda göz bulamayın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR