25 Nisan 2024 Perşembe

Huzurevi'ne yardımda bulunanlara teşekkür

Huzurevi'ne yardımda bulunanlara teşekkür

Isparta

Isparta Huzurevi'ne yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür mesajı yayınlandı.

Yapılan açıklamada; 1972 yılında Isparta Belediyesinin ve Ispartalı Hayırseverlerin destekleriyle kurulan Isparta Huzurevi 49 yıldır Merkez İlçede tek kurum olarak halkımıza hizmet vermektedir. 55 yaşlı ve 65 Engelli kontenjanıyla faaliyet gösteren Isparta Huzurevi, inşaatını tamamladığı Engelli Bakım Ek Binasında geçici olarak yaşlılarımızı ağırlamaktadır. Güzel şehrimizin büyüklerinin hak ettiği, yeni, modern ve büyük bir binaya kavuşana kadar hizmet verecek olan geçici huzurevi binası Ispartalı yardımseverlerin büyük emekleri ve katkıları sonucunda tamamlanmıştır. İnşaat esnasında desteklerini esirgemeyen Serpil KALAYCI hanımefendiye, Kurulduğumuz günden itibaren Huzurevinin bütün binalarında her türlü ihtiyacımıza koşan, son olarak geçici huzurevi binasının tüm odalarının ve mutfağının tefrişatını yapan, kardeş vakıf olarak gördüğümüz Isparta Halı Tüccarları Derneği ve Vakfına, başta yönetim kurulu üyesi Serdar BİLGİNER olmak üzere tüm üyelerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Son günlerde içinde bulunduğumuz pandemi koşullarının yaratmış olduğu maddi külfete göğüs germemizde destekleriyle nefes almamızı sağlayan başta Osman ŞAHLAN beyefendi olmak üzere, tek tek sayamadığımız bütün Isparta Halkına teşekkürlerimizi sunarız. 

49 yıl önce halkımızın desteğiyle yaşlısına ve ihtiyaç sahibine hizmet vermeye başlayan Isparta Huzurevi kurulduğu gün itibariyle Türkiye’nin tek örneği olmayı başarmıştır. Isparta halkı vefakârlığını ve hayırseverliğini yıllardır öncü olarak göstermektedir. Bugün dahi Isparta Merkez İlçesinde kendi yaşlısına ve ihtiyaç sahibine kucak açacak olan tek kurumdur. Bu özelliğiyle biricik olan kurumumuza bugün de halkımızın, belediyemizin ve Ispartalımızın sahip çıkacağından şüphemiz yoktur.

Isparta Eğitim, Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı olarak, Isparta Huzurevi Yardımlaşma Derneğine, Isparta Huzurevi Gönüllü Kadınlar Grubuna, esnaf ve iş adamlarımıza, belediyemize ve personeline, adını sayamadığımız nice yardımsever vatandaşımıza göstermiş oldukları vefa ve özverilerinden ötürü tekrar teşekkür ederiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR