24 Nisan 2024 Çarşamba

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ ASALETEN ATANDI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ ASALETEN ATANDI

Isparta

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmî Gazeteˈnin 21 Nisan 2020 Salı tarih ve 31106 sayılı baskısında yayımlandı.

Millî Eğitim Müdürü Ömer Yılmazˈın atama kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlandı.

 -Ömer Yılmaz kimdir?

Burdur/Bucak’ta doğdu. İlk ve ortaöğretimini burada tamamladı. Lisans eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği alanında yaptı.

Yüksek Lisans eğitimini ise Bozok Üniversitesi’nde kendi alanında tamamladı.

Alanda uluslararası dergide yayınlanmış makale ve bildirisi olan Yılmaz, sınıf öğretmenliği ile birleştirilmiş sınıflar dâhil olmak üzere ilkokullarda, özel eğitim üstün yetenekliler alan değişikliği ile özel eğitim kurumu olan Bilsem’de, Ankara Üniversitesi Tömer dil eğitimi ile ortaokul ve liselerde öğretmenlik ve idarecilik yaptı.

2009 yılında Bozok Üniversitesine Daire Başkanı olarak atandı ve adı geçen kurumda Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürürken Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yılmaz, NLP Pratictitioner Uygulayıcılığı ile Kişisel Gelişim Uzmanı da olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tatar ramazan

22 Nisan 2020 Çarşamba 23:24

boş işler boşşş yazıklar olsun boşş boşş ha bi bebeler için bişeyler yapın

ıspartam remzi vay haline vay

22 Nisan 2020 Çarşamba 19:07

TATAR VALLAHİ ÇOK DOGRU DİGER MD SAYSAYDIN HERKES BİLIYOR SUYU ÇIKTI. ZATEN VEKİLLERİDE BUNDANSONRA BAŞKA İLDEN OLMASI NORMALMİ ISPARTAMIN. ACABA BAŞKA İLDE ISPARTALI VARMI. YERİ GELDİ SORULMALI.

burhanettin

22 Nisan 2020 Çarşamba 18:01

ak isimli yorumcusiyaseti tanimayan mudur olabilir mi ya da tutunabilir misence????

yol gösteren

22 Nisan 2020 Çarşamba 14:29

hayırlı olsun müdür bey, şimdi iş zamanı 1-yeni yardımcılar bul 2- ışıkkent'e bir düz lise aç ( ki şehir trafiği rahatlasın) 3- h.doğan'dan kurtul 4- tüm okulları gez bilgi topla 5- meslek liselerinin kalitesini artır. 6- sendikacılardan uzak dur. Allah yolunu açık etsin

Liyakatsiz müdür

22 Nisan 2020 Çarşamba 06:22

Oh asaleyide aldi .resmen isparta isgal altinda recep aferim hangi yuzle oy isteyeceksin secim zamani bu adam liyakatsiz isten anladigi yok tamamen torpille gelfi dilerim en kisa zamanda gider.

Omar

21 Nisan 2020 Salı 18:31

Hayırlı olsun müdürüm.

Işıkkent Sakini

21 Nisan 2020 Salı 18:16

Maalesef yanlış yönlendirme nedeniyle Isparta'lı 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Akif Altay İlkokulu imamhatip ortaokuluna çevirilmek için kapatılmak isteniyor. Yüzlerce ilkokul öğrencisi mağdur edilecek. Milli eğitim müdürümüzün buna engel olması gerek.

Muallim

21 Nisan 2020 Salı 17:04

Vekil müdürlerden usanmıştık,iyi oldu ıspartalı olmaması avantaj,hiç olmazsa dedikodusuz yönetir ,tesir altına girmez,devlet protoküne önem versin,eğitimde böyle lider davranışı birine ihtiyaç vardı.

Ak

21 Nisan 2020 Salı 17:00

Isparta 16 yıldır ilk defa adam gibi bir adam atandı.Hizipsiz,adaylarıyla hiyerarşiyi muhafaza eden,kişisel olaylara girmeyen,etrafı gözleyip çalışacak insanları tespit edebilen ,onun bunun dedikolarına bakmayan,doğru bildiğini yapan,siyasete saygısı olan fakat siyasetin emrinde hareket etmeyen,tam bir devlet adamı,yalakalığa prim vermeyen mütevazı ve tam bir eğitimci,Allah sizi mahcup etmesin.Hatırladığım bir de Ad****ı bir milli eğitim md.vardı,bu gördüğüm MEM ikincisi,inşallah hayırlı olsun.

Tatar Ramiz

21 Nisan 2020 Salı 17:00

Isparta nin milletvekillerine lanet olsun...baska bir sey demiyorum..ozel idare mardinli mudur...saglik konyali mudur...milli egitim burdurlu mudur...ne diyelim ispartaya yabanci mudur sart...

Mehmet

21 Nisan 2020 Salı 15:27

Çok gerekli bir haber değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR