26 Nisan 2024 Cuma

İL ÖZEL İDAREYE DEZENFEKSİYON TÜNELİ

İL ÖZEL İDAREYE DEZENFEKSİYON TÜNELİ

Isparta

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, gün geçtikçe artan koronavirüs vakalarına karşı önlem için İl Özel İdare girişine dezenfeksiyon tüneli kurdurdu. Her fırsatta personelin sağlığı bizim için çok önemlidir diyen Zadeoğlu, her gelen çalışanımız ve misafirler bu tünelden geçerek, dezenfeksiyon olacak dedi.

Dezenfeksiyon tünelinde içine girdiklerinde yayılan özel karışımlı 360 derecelik solüsyon buharı ile kişilerin kıyafetleri üzerindeki olası bakteriler, dezenfekte ediliyor.

Bilindiği üzere İl Özel İdare’de girişlerde herkesin ateşi ölçülmesi uygulaması başlamıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çok Duyarlı Vatandaş

05 Nisan 2020 Pazar 08:44

Şükrü bir Mahmut kadar olamadın. Adam ne güzel yapmış personelini düşünüyor. Sende biraz halkını düşün lütfen

Tarafsız..

04 Nisan 2020 Cumartesi 11:31

Dünya bu virüs için o kadar fazla kimyasal dezenfektan kullanıyor ki gelecekte bu virüs belasından sonra insanlık alerji hastalıkları ile karşılaşacak.

ALİ KÖYLÜ

04 Nisan 2020 Cumartesi 07:59

VATANDAŞ KARDEŞ BUGÜNE HANGİ KÖYÜ LARVA VE UÇKUN İLAÇLAMASI YATINIZ.DELİKANLICA BİR AÇIKLA.HEP BELEDİYELERDEN İSTEKTE BULUNDUK.KOÇTEPEYE KAÇKERE GİDİLDİ-ALİKÖYÜNE KAÇKERE GELİNDİ.GAZEL OKUMAYI BIRAKINDA ALLAH İÇİN İŞ YAPIN VATANDAŞ MADUR EDİLMESİN.

Doğrucu Davud

03 Nisan 2020 Cuma 22:56

HASTANELERE YOK AMA ÖZEL İDAREYE VAR....İL ÖZEL İDARE ÖNCELİKLE HASTANE GİRİŞLERİNE BUNU YAPSIN,EN AZINDAN DAHA ÇOK İNSAN YARARLANIR...BÜTÇE SIKINTISI YOK NASILSA...

ıspartalı

03 Nisan 2020 Cuma 13:23

maşallah allah kolaylık versin. buradan evinde oturduğu yerden eleştri yapanlara sesleniyorum bildiğiniz bişey varsa onu söyleyin yetkililer uygulasın. yoksa adamları durmadan eleştirmeyin. kendileri biran önce bu tehditten kurtulmak için ellerinden geleni yapıyor. herkesin destek vermesi gerekir. hiç bişey yapamayan evinden çıkmadan uslu uslu sessiz sessiz otursun. adamların elinde sihirli değnek yok ki uzatıp virüsü yok etsin. bravo iş yerleri bile her türlü tedbiri alabildiğince alsın.

vatandaş

03 Nisan 2020 Cuma 12:42

ALİ KÖYLÜ yorum yapan arkadaş, geçen haftalarda tüm köylerin meydanları, oyun alanları ve umumi yerleri ilaçlandı. periyodik olarak çöplerinde alınıyor. Özel İdare istersen gelip kişisel temizliğinide yapsın?

Çalışan

03 Nisan 2020 Cuma 11:25

ORDU'da belediye tarafından koronavirüsten korunmak için 'Aircor 52' adı verilen dezenfeksiyon tüneli oluşturuldu. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara bunun ölümcül olacağını açıkladı.

coronanın gözüne sık

03 Nisan 2020 Cuma 10:35

sırtına pompa alan corona ilaçlaması yapıyor. Tamamen türibünlere oynuyorlar bu ilaç nedir. etkisi nedir. Corona ya etkisi nedir. etkisi kaç gün sürer periyodik olarak yapılacak mı Az bile yapılıyor kuş gribinde canlı tavukların üstüne benzin döküp yakan zihniyet hortladı. Bilim insanları çıkın ilaçlamanın nereye ne şekilde ne periyotta ehliyetli kişiler tarafından yapılmasını açıklayın yola dezenfektan koymak bilim değil cahillikle savaşmak lazım

mr

03 Nisan 2020 Cuma 09:42

dezenfektenin içinde sağlık bakanlığındandan onay var ise bir sıkıntı olmaz çünkü solunum yollarına zarar verecek olsa idi tahmin ettiğim kadarı ile dezenfeksiyon çadırı kurulmazdı

ALİ KÖYLÜ

03 Nisan 2020 Cuma 05:56

BIRAKIN BU İŞLERİDE ÖZEL İDARE HANGİ KÖYLERE BU KONUDA HİZMET GÖTÜRDÜ.ALLAH AŞKINA YAKIN KÖYLERDEN HANGİSİNDE GENEL DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI.GÖSTERMELİK SENARYOLARDAN KAÇINALIM.GERÇEKÇİ OLALIM.

Çalışan

03 Nisan 2020 Cuma 01:08

ORDU'da belediye tarafından koronavirüsten korunmak için 'Aircor 52' adı verilen dezenfeksiyon tüneli oluşturuldu. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara bunun ölümcül olacağını açıkladı.

moonlight

03 Nisan 2020 Cuma 00:16

Bunu Ordu da yapildiginda cok zararli oldugu solunum yolu rahatsizligina yol acabilecegi soylenmisti haberler geriden takip ediliyor sanirim.Tez zamanda kaldirilmali

Mehmet

02 Nisan 2020 Perşembe 23:31

corona bakteri değil virüstür

Serdar

02 Nisan 2020 Perşembe 22:20

Virüsün böyle öleceğini sanmıyorum. Sonuçta ağızdan geçip vücuduna yerleşirse ne olacak.

Reis

02 Nisan 2020 Perşembe 21:22

Devletimiz Milletimizin hizmetinde. Isparta özel idaresi ilklerin öncüsü hizmette sınır yok MaşaAllah...

Veli

02 Nisan 2020 Perşembe 19:51

Yoğun bir şekilde hepimiz dezenfekte kullanılıyoruz. Bu dezenfektasyon gelecekte sağlık sorunu çıkarmayacak mı?

vatandaş

02 Nisan 2020 Perşembe 19:47

bi de bütün hastane girislerine yapılsa iyi olmaz mi... (belki de yapılmıştır bilmedigim için ...)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR