29 Mart 2024 Cuma

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN CORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN CORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Isparta

ISPARTA'da, Çin'den gelen ve öksürük ile ateş şikayeti üzerine başvurduğu hastanede 'coronavirüs' şüphesiyle gözlem altına alınan S.A.'da, yapılan tetkikler sonucu virüs tespit edilmedi. İl Sağlık Müdürlüğü'nce S.A.'nın taburcu edildiği açıklandı.

Çin'den geldiğini söyleyen S.A. adlı erkek hasta, dün, Isparta Şehir Hastanesi'ne öksürük ve ateş şikayetleriyle başvurdu. S.A., 'coronavirüs' şüphesiyle hastanede gözlem altına alındı. Özel alanda tutulan hastanın sağlık durumu, yakından takip edildi. S.A.'dan alınan örnekler, Ankara Hıfzıssıhha Laboratuvarı'na gönderilerek, incelendi. Yapılan tetkik sonucu S.A.'da, 'coronavirüs' tespit edilmedi. Tedavisi tamamlanan S.A., hastaneden taburcu edildi.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Isparta Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Şehir Hastanesi'ne başvuran 2019-nCoV olası vaka S.A.'nın tahlilleri Ankara Hıfzıssıhha Laboratuvarı'nda incelenmiş olup; 2019-nCoV virüsüne rastlanmamıştır. Hastanın gerekli tıbbi tedavileri yapılmış olup, taburcu edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÇİN İŞİ

30 Ocak 2020 Perşembe 01:13

Çinde ölen sayısı 800 geçmiş Çin devleti saklıyormuş, ekranlarda 30 kişi öldü diyorlar. Çinden gelen haberler öyle. inşaallah Çin mallarını ucuz diye getirmezler artık 1 tl yüksek olsun yerli olsun, hem paramiz gitmez hemde bir fazla insanımız iş sahibi olur.

VATANDAŞIN BİRİ

29 Ocak 2020 Çarşamba 01:39

belediye otobüslerinde eldiven kullanın şeffaf veya doktor eldiveni ve atın eve girmeden artık her u****an insan biniyor bunlara tedbir alın tutacaklar mikrop yuvası kagıtçıdan şeffaf eldiven aldım loo adeti 2 lira tavsiyedir birde paralar mikrop taşıyıcı atm ler de lütfen önlem alın eldivenle

Hepberaber korunmak çok önemli!

28 Ocak 2020 Salı 20:53

İnşêellah hepberaber Bağışıklık sistemimizi korumaya özellikle dikkat etmemiz lazım böyle günlerde; üşütmemek, el ve çiğ yenilen gıdaların temizliğine dikkat etmek ve herşeyden Vitamin ve bütün gıdalardan dengeli beslenmeye ****ret etmek lazım bu hastalıklardan korunmak için biiznilleh! Sigara ve Alkolden bilakis uzak durulması gerekiyor vatandaşlarımız bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için! Rabbim dünyamızı hertürlü bela ve musibetlerden muhafaza eylesin Âmin.

Tanı kesin sonuçmu?

28 Ocak 2020 Salı 19:27

Virüsün Kuluçka (kendini gizleme) dönemi 10 ila 14 gün olduğu söyleniyor! Bu durumda o hasta tamamen iyileşene kadar gözlem altında tutulması gerekmiyormuydu tedbir amaçlı!

Şamil

28 Ocak 2020 Salı 16:55

heryerde var bi bizde yok ne gelişmiş ülkeyiz

Fatih

28 Ocak 2020 Salı 16:53

Önemli olan Isparta çevresinde Çinli çalışması değil, yakın zamanda Çin’ e gidip gelmiş olup olmadıkları, bu virüs sadece Çinlilerde görülmüyor, Çin’e gidip gelmiş ya da virüslü birisiyle görüşüp görüşmedikleri önemli

Ayze

28 Ocak 2020 Salı 16:09

Isparta çevresinde çok fazla Çinli çalışıyor taş ocaklarında.Gerekli önlemler alınıyor mu acaba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR