24 Nisan 2024 Çarşamba

İNADINA ÜRETİM İNADINA İSTİHDAM

İNADINA ÜRETİM İNADINA İSTİHDAM

Isparta

Isparta'da yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayan 32 Net Çağrı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın 'yastık altındaki dövizlerinizi çıkarın' çağrısına tam destek verdi. Başkan Erkan Yalçın; Biz ufkumuzu döviz kuruna endekslemedik, Büyük Türkiye idealine kilitledik; kur arttıkça inadına istihdam, inadına üretim ve hedef 2023 diyoruz. Türkiye üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceklerini her zaman devletin yanında olduklarını söyledi.

İş adamlarımızın dolarlarını ve avrolarını bozdurmaya davet ediyorum. Dış güçlerin ekonomi ambargosuna karşı milli duruşumuzu göstermemizin tam zamanıdır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine el uzatan dış güçler, bunu başaramayınca Türkiye’nin dengelerini ekonomi üzerinden bozmaya çalışıyorlar.

Biz oyunlara asla gelmeyeceğiz.

Dolar ve avroya konulan ambargoya karşı durarak, milli değerlerimize sahip çıkarak ve yatırım odaklı çalışmalar yaparak Türkiye ekonomisini kalkındırabiliriz. dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali veli

13 Ağustos 2018 Pazartesi 13:08

devlete sırtın yastamış, ısparta da meydanlar boş olduğu için cos cos atıp tutan birisi... hadi ordan. tuzun kuru devlete sırtını yastamıssın. tabi ekonomi bozulursa sana da ödeme yapılmayacak. senin dik durmana gerek yok. bizler 15 temmuzda durduğumuz gibi sırtımızı devlete yastamadan dik dururuz. yer bedava. istihdam ediyormuş muş muş muş. geç erkek o işleri geçççç.

ıspartalı

12 Ağustos 2018 Pazar 23:04

Sayın erkan yalçın, çağrı merkezinde dövizle işin olmadığı için atıp tutmak kolay. Euro 4.60 tl iken imzaladığımız sözleşme sayesinde %50 zarar eder hale geldik. Bekara karı dövmesi kolay. Sende haklısın...

Emine d

12 Ağustos 2018 Pazar 22:30

Bir de olumlu bakmayı ogrenseniz...dik dur ülkem,dolar alanlar,iç ve dış düşmanlar...seçim gecesi sevinen hickimse dolar almıyor,çamur atanlar aynaya baksınlar...

samimiyetsizlik

12 Ağustos 2018 Pazar 16:56

geçende de bozdurun dendi baya bi işe yaradı. hadi oy veren kardeşlerim bi el atıverin. yastık altı en çok sizdedir. bu sefer iyice indirip doları 1 e indirirsiniz. seçim gecesi sanki başka bir ülkeye karşı bir şey kazanılmış gibi delilercesine insanları irrite eder şekilde eğlenmiştiniz. hadi kardeşlerim satın arabalarınızı baya son model araba vardı satın bağışlayın devlete. boş lafa gerek yok icraat edin İCRAAT.

Ecelfeli

12 Ağustos 2018 Pazar 12:52

Bırakın trübünlere oynamayı .Ne üretiyorsun teknoloji adına. Masal anlatmayın ülkeyi batırdılar. Garibanın yastık altında üç beş. Lirasına göz diktiler...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR