28 Mart 2024 Perşembe

İnşallah bu sefer biter

Günaydın, ITKM konusunda tarih vermekten kaçındı. Müteahhit tarihi verdi: Haziran'da bazı imalatlar bitecek, tamamı eylül-ekim gibi tamamlanacak.

Isparta

Kadıahmetoğulları A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sezi Ünal, inşaatın tamamlanması için idari ve mali sıkıntı olmadığına dikkat çekti. İnşaat programının yapıldığını belirten Ünal, 140 bin m2’lik inşaatın kolaya ve basite alınmaması gerektiğinin altını çizdi. Toplam proje maliyetinin 80-85 milyon dolar olduğunu kaydeden Ünal, Cumhuriyet Caddesi, Fevzi Paşa Caddesi ve 1613 Sokak’ta (Gürman Pasajı) dış ceple imalatının haziran ayında tamamlanacağını açıkladı. Ünal, “çarşı içi ve diğer alanlarla ilgili imalatımız devam edecek. İnşaatın eylül-ekim aylarında tamamlanması bekleniyor. Haziran ayında çarşıyı profesyonel bir kiralama şirketine emanet edeceğiz. 2-3 ay içerisinde mağazaların oluşumu, dekorasyonu gerçekleşecektir” dedi.

            ITKM’de 2 kademeli işletmeyi öngördüklerini kaydeden Ünal, Fevzi Paşa, Cumhuriyet Caddesi ve Gürman Pasajı’na bakan bağımsız alanlar ile çarşı içi alanların ayrı ayrı değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR