20 Nisan 2024 Cumartesi

İSLAMKÖY'DE VAKA SONRASI KARANTİNA UYGULAMASI

İSLAMKÖY'DE VAKA SONRASI KARANTİNA UYGULAMASI

Isparta

TÜRKİYE'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doğup, büyüdüğü Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy'e Şanlıurfa'dan gelen tarım işçisinde koronavirüs tespit edildi. Testi pozitif çıkan kişi, karantinaya alınırken, temasta bulunduğu 11 kişi ise gözlem altına alınmıştı. Atabey Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre vaka sayısı 2'ye yükseldi.

BELLİ BÖLGELERDE KARANTİNA UYGULAMASI
 

Atabey Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise; Değerli Atabeyliler, Uzun süredir kurumlarımızın titiz çalışmaları ve vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet neticesinde ilçemizde Koronavirüs vakası görülmemişti. Maalesef bugün itibariyle 2 pozitif vakamız ortaya çıkmış olup İslamköy'ün belli bölgelerinde karantina uygulamasına gitme mecburiyeti doğmuştur. Yaşanan bu gelişmeler neticesinde bütün vatandaşlarımızın başta maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları olmak üzere ilan edilen yasaklara hassasiyetle uymaları rica olunur. Aksi takdirde idari ve adli cezaların uygulanması kaçınılmaz olacaktır.

Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

ATABEY KAYMAKAMLIĞI

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yeşil ARAS

05 Haziran 2020 Cuma 20:57

Bu olay ne ATABEY’le ne de İsl****öy’le alakalı değildir. Şanlıurfa dan İsl****öy e gelen tarım (Gül) işçisinde tespit edilen olaydır.

Ispartalı

05 Haziran 2020 Cuma 20:38

Saldım eşşeği çayıraaa..Allahh kayıraa....Millet sağda solda ..salına salına yürüyo bee..ağzı..burnu..kıçı ..başı..her bi yeri açık...tutan.soran..sorgu sual eden yok...adam yolda dumanını savura savura sigara içiyoo..kimseden ses çıkmıyoo..bir yerden alışveriş yapacaksın..arkandaki tependee....mesafe sıfır...uyardın mı kavga ediyosun..nerde zabıta..nerde polis...???.

ali

05 Haziran 2020 Cuma 14:44

kurallara uyan yok diyorsunuz , kural mı kaldı

Mehmet y

04 Haziran 2020 Perşembe 23:14

Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasında Atabeyde 4 vaka görünüyordu, şimdi hala 2 vaka görünüyor nasıl bugüne kadar hiç vaka görülmemiş olabilir?

Galip

04 Haziran 2020 Perşembe 12:18

İnsanlar ilçelerde ve köylerde daha çok olmak üzere bilinçsizce davranıyor. Bir şey olmaz diyerek ağzımızın içine içine konuşan insanlar. gerçekten kendinizin dikkatli olması yetmiyor. Dışarda risk çok kalınabiliyorsa evde olmaya devam

Edit

04 Haziran 2020 Perşembe 12:14

Böyle Giderse Isparta'nın Her Yerinde Görülür. Ne Maske Takan Var Ne De Kurala Uyan Var. Adamlar Serbestçe Geziyor Çarşıda Markette Dibine Kadar Geliyor. Uyarıyorum Üstüme Yürümeye Kalkıyorlat.. Ne Polisler Ceza Yazıyor Ne De Bişey Yapıyor. Kendinizi Düşünmüyorsanız Toplumu Düşünün... Böyle Devam Ederse Kimse Kurala Uymazsa Vay Halimize..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR