18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA BELEDİYESİ YOLDA KALAN EVİN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ISPARTA BELEDİYESİ YOLDA KALAN EVİN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Isparta

Isparta Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında yol üzerinde kalan ve trafik güvenliğini zora sokan evlerin yıkım çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan evlerin yıkımlarını gerçekleştirerek yolları genişleten Isparta Belediyesi, diğer taraftan da şehir içerisinde bulunan kavşaklarda iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleri ve karşılıklı anlaşmalarla bu güne kadar yolda kalan dört evin yıkımını tamamlayan Isparta Belediyesi son olarak da Çünür Mahallesi Kavşağında bulunan polis karakolunun yanındaki tek katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle ilk etapta Zafer Mahallesi 202 Cadde (Devlet Bahçeli) üzerinde kalan ve yolu daraltan tek katlı binanın yıkımı gerçekleştirilmişti. Tamamı mülk sahipleriyle karşılıklı diyalog kapsamında gerçekleşen yıkımlar Hisar Mahallesi Çayboyu, Zafer Mahallesi DSİ kanalı üzerinde bulunan yapı ve Fatih Mahallesi Adliye Kavşağındaki evlerin yıkımıyla devam etmişti.

Bu yıkımların ardından son olarak Çünür Mahallesi Kavşağı bölgesinde Fatma Kutlu’ya ait tek katlı evin yıkımı gerçekleştirildi. 18 uygulaması sonrasında servis yolunda kalan tek katlı evin yıkımı gerçekleşti.

Şehir merkezinden Çünür Mahallesine giden ve ITSO, Meddem gibi kuruluşların bulunduğu servis yolu üzerinde kalan bu evinde yıkılmasıyla servis yolu kavşağa ulaşmış olacak ve bu bölgedeki servis yolu da genişlemiş olacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selçuk

27 Kasım 2019 Çarşamba 09:31

Bede metronun h............ inşaatlarına bakılsa...

gül kokusu

27 Kasım 2019 Çarşamba 09:20

Hep yıkım işleriylemi uğraşıyorsunuz??? Isparta nın kanayan yarası,adeta kansere dönüşmüş kötü koku sorunu için bir saniye bile sabrımız kalmadı, ama yinede o pis kokuyu teneffüs ettiriyorlar. Müsebbibleri kimlerse hakkımı helal etmiyorum. O kokuyu teneffüs etmek bizlere revamı görülüyor.??? Acil eylem planı olarak ilk yapılması gereken iş varsa oda bu olmalı.

Ahmet

27 Kasım 2019 Çarşamba 07:41

İnşallah sadece evi yıkmışlardır. Yuva yıkmamışlardır.

Ispartali

27 Kasım 2019 Çarşamba 00:52

Modernevler çünür arasındaki yolu da yapın bi zahmet. Yola çukurları doldurmak için ince çakıl kumu uygulaması yapılmış saçmalıktan başka bir şey değil.adam gibi dolgu yapın yolun yarısını bari düzeltin dere yatağındaki köprüye kadar.

Belediye

27 Kasım 2019 Çarşamba 00:37

Ziya başkan zamanında alınan 170 işçi bugün aranarak sözleşmeniz yenilenmedi çıkışınız verildi yarın işe gelmeyin bu kış günü günah günah çok günah

Muhtar

26 Kasım 2019 Salı 22:01

Modern evler Cünür arası yolun yapımı ne zaman olcak? Çok kullanılan bir yolun o derece kötü olmaması gerekir

Ispartalı vatandaş

26 Kasım 2019 Salı 18:49

Yavaş yavaş yapılıyor işte projeler yollar kavşaklar yıllardır çözülemeyen çarşının göbeğindeki avm vs ama bi türlü bu eski başkan yardımcıları eski daire müdürleri o kadar kötü sözler demelerine rağmen değişmedi halada bi işimiz düşüyor biz yapamayız diyorlar biz bunun için seçmedik yeni başkanı düşünüyorum ki yeni personellerle daha güçlü projelere imza atılacak

tarafsız

26 Kasım 2019 Salı 17:00

İCRAAT ÇOK GÜZEL.SONUÇTA O YOLUN DEVAM ETMESİ TRAFİĞİN RAHATLAMASI LAZIM.AYNI İCRAATI BELEDİYE BİNASINDAKİ ÖZELLİKLE İMAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN İSTİYORUZ BAŞKANIM.İŞLER KAPLUMBAĞA HIZIYLA.YAN MASAYA EVRAK İÇİN VATANDAŞ ARANIYOR.BAŞKANIM İMAR İÇİN Bİ DÜZENLEME BEKLİYORUZ.

birisi

26 Kasım 2019 Salı 16:04

o yolun karşı tarafında da yan yol olsa daha iyi olur

DUYUN ARTIK

26 Kasım 2019 Salı 15:48

İCRAAT OLMAYINCA YIKIM İŞLERİ HABER OLUYOR

Ispartalı

26 Kasım 2019 Salı 14:46

Karşısında ki servis yolu ne zaman açılacak orasınında acilen açılması gereklidir çünkü trafik rahatlaması için

alp

26 Kasım 2019 Salı 11:40

helal olsun başkanıma .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR