25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA SAĞLIK MERKEZİ OLMALI

ISPARTA SAĞLIK MERKEZİ OLMALI

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Tıp Fakültesini ziyaret etti. Günaydın, beraberinde belediye meclisi üyesi adayları ile birlikte SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Tıp Fakültesindeki ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, Isparta-Burdur Dostluk Yolu üzerinde 500 dönümlük bir yeri sağlık alanı olarak ayırdıklarını kaydetti.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Şehir Hastanesi ve özel hastanelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Günaydın, Isparta’nın sağlık merkezi olmasını istediklerini belirtti. Sağlık kuruluşlarını ziyaretinin ardından geçmiş dönemlerde hayali olduğu sağlık tesislerinden bahseden Başkan Günaydın, “Isparta sağlık merkezi olmalı. Isparta güzel bir sağlık tesisleri gurubu haline gelmiştir.

Isparta’mızın iklimi güzel, bundan dolayı da şehrimizin sağlık merkezi olmasını istiyorum. Bu dönemde Gölcük yolunun üst bölümünde 500 dönümlük alanı sağlık tesisleri alanı olarak ayırdık ve meclisimizden geçti.

Sağlık tesisleri yapımı için bu işin 15 yıldan buyana peşindeyim. Bazıları bunu bilir bilmez konuşurlar. Houston’a benzettiğim için böyle bir projenin Isparta’da olabileceğini söylemiştim.

Tüm zorluklara rağmen, imarda açtığımız 500 dönümlük alan Isparta için en sağlıklı, en güzel, havadar bir yer. Aynı zamanda da yeni açılan dostluk yolu üzerine de tekabül ediyor, dolayısıyla Burdur’a da hizmet verme şansı var.

Belediye olarak böyle bir sağlık tesisi kurma olayımızı kaybetmedik. Projelerimiz 15 senedir hazır. Bu hastanelerimizi gezince bu duygularım tekrar ortaya çıktı. Hastane ve fakülte ziyaretimde hocalarımızla görüşmelerimiz oldu, Isparta’mızda bu düşüncemizin gerçekleşmesi dileğinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

moonlight

13 Mart 2019 Çarşamba 19:31

tıpa bi sıra yapin allah aşkına universitenin en değer görmeyen fakültesi tıp olabilir mi? üvey evlat mıyız biz?

YANLIŞ bence...

13 Mart 2019 Çarşamba 18:31

Şimdi bu ne? Bilimde siyasetin işi ne? Gerçekten bilim, tıp... Aman ya, bu ülkede bilim adamı yetişmiyor demeyin, işte baksana siyaset bilim yuvasında. Banane yzgden, git mydnda yp yapabilyrsan siysetini. Benim ilim yuvma glme. Utnç verci. Hele o hcalrn el skmaları...

sdü

13 Mart 2019 Çarşamba 17:09

tıp ın yönetiminin AK PARTİ mizle alakası yok zaten, hepsi metin lütfinin adamları. rektör de bunları besliyo, hepsi AK PARTİ mizin aleyhine çalışır. mevcut rektör değişmeli, utanmasa rektörlüğü metin baydar a bırakacak. REİSİMİZDEN AK PARTİ mize yakışan bir rektör istiyoruz

olur

13 Mart 2019 Çarşamba 16:59

Alper hoc.anın önü açık.Allah daha yüksekleri nasip etsin

qwerty

13 Mart 2019 Çarşamba 15:46

taylan hocam dekan olmalı. alim hoca yaşlanmış emekli olmalı. taylan hocam hepsinden iyi.

Alim

13 Mart 2019 Çarşamba 13:53

Burası siyaset meydanı mı ki, bu pozlar ve çekimler veriliyor.....İnsanların yaptığı başka işlerine bakmak lazım. A.Y. ve H.Y. ilişkisi

ısparatalı

13 Mart 2019 Çarşamba 13:12

Alper hoca diyoruz....Gelecek var.

Kemal

13 Mart 2019 Çarşamba 12:39

Çok saygı duyduğumuz Gunaydin'a, patronu Bahçeli yüzünden, zillet hakaret iftiraları nedeniyle oy vermeyeceğiz. Bu üzücü ve zorunlu bir durum. Üzgünüz Günaydın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR