25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA SAVCISI ÜZEYİR SARI KONYA'YA ATANDI

ISPARTA SAVCISI ÜZEYİR SARI KONYA'YA ATANDI

Isparta

ISPARTA'da 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananlara ilişkin hazırlanan 133 sayfalık iddianame hazırlayan Savcı Üzeyir Sarı, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun atama kararıyla Konya Savcılığı’na atandı.

Isparta Adalet Sarayı’nda görevli Savcı Üzeyir Sarı tarafından hazırlanan iddianamede 21 tutuklu sanık hakkında, FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda kursiyer olarak bulunan 700 Kara Harp Okulu öğrencisinin hava yoluyla Ankara'ya götürülmek istendiği belirtildi.

133 SAYFALIK İDDİANAME KABUL EDİLMİŞTİ

Isparta'da FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimine yönelik tutuklu eski Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, eski Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Devran Çetinkaya, eski EDOK Muharebe ve Muharebe Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı Erkan Başkanı Albay Orhan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 21 sanık hakkında iddianame mahkeme tarafından kabul edilmişti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

10 Mayıs 2017 Çarşamba 11:07

kendisine hayırlı olsun deriz, ve başarılar dileriz. Fetönün kalbine girip çökerten savcı idi. Isparta bu savcıyı çok arayacak çok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR