25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ ALANI İLE BİREBİR ÖRTÜŞÜYOR

ISPARTA, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ ALANI İLE BİREBİR ÖRTÜŞÜYOR

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katıldığı Sektör Temsilcileri Toplantısı'nda konuştu.

TBMM Başkanvekili Bilgiç; "Sayın Bakanım çok isabetli bir yere geldiniz. Gerçekten sizin bakanlığınızın alanına baktığınızda Isparta'nın bütün varlıklarıyla zenginlikleriyle birebir örtüştüğünü görüyoruz. Gülümüz ve lavantamız ile elmamız, kirazımız hakikaten zengin bir yapıdır. Balıkçılığımız, Milli parklarımız bütün doğal zenginliklerimizle sizin bakanlığınız ile etki ve ilgi alanında %100 düşen bir yapı içerisindeyiz. Bütün sektör temsilcilerimize burada görüyorum. Bu toplantı çok verimli olacaktır" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

demi

10 Mart 2020 Salı 17:23

sayın vali şu kamu personellerinin saatlerini değiştirmişsin senin yüzünden sabah trafiğinde işe yetişemiyoruz. Değiştirmeden önce nefsine değil millete bi sor bakalım. Bence mamırlarda memnun değildir.

GENELMERKEZ

10 Mart 2020 Salı 07:50

AKPARTİYE NELER OLUYOR. İHTİYACINIZMI VAR. EKSİGİNİZMİ VAR BU ŞAŞALIGA. PARTİLİ TEDİRGİN. ANLAMIŞ DEGİLİZ ASIK SURATLAR. ENDİREK AKSEDİYOR KAMUOYUNA. ZİLLER ÇALDIGINI DUYUN.

Hüseyin

10 Mart 2020 Salı 06:52

O kadarda atılmaz. Milli park gel yazılı Ka upnun yolunun halini gör. Mermerciler doğallığı bırakmamış.. Sütçüler ilçesi bütün köyleri talan edilmiş. Köyün dibinde ocak açmışlar. Köylerin doğası bozulmuş. Şarkıkaraağaçta açsalar olay çıkardı. Melihler köprüsü yaptınız sırf mermerciler için. Ormanları mahvediyor lar. Bakanmı var. Güzelim ormanlar gidiyor. Doğa gidiyor.

VATANDAŞIN BİRİ

09 Mart 2020 Pazartesi 20:35

ATATÜRKÜN ÖNÜNDEN ÇEKİLİN BAŞKA YERDE OYNAYIN ALLAHAŞKINA......YAKIŞMIYORSUNUZ ORAYA ÇEKİLİMNNNNNNNNN

NECİP GENCER

09 Mart 2020 Pazartesi 20:19

Belediye Başkanımız katılmadımı acaba törene resmi yok

Ali

09 Mart 2020 Pazartesi 18:09

Çok şükür geldide. Bir demirelin mezarını gidip fatiha okumuşum. Ama gidemez neden Ankara kızar. Demirel 1971 de 40 kişiyle mecliste güven oyu vermeyerek hükümetten düşüren kim. Sütçüler ilçesine ****ürseydiniz bakanı tarım arazileri toz duman köylü tozdan sesten perişan 70 yaşından sonra rezil oldular. Sayenizde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR