18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’DA 15 TEMMUZ RUHUNU MOTOBOARDLARLA YAŞATTILAR

ISPARTA’DA 15 TEMMUZ RUHUNU MOTOBOARDLARLA YAŞATTILAR

Isparta

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenilen hain darbe girişiminin yıl dönümünde Isparta’da öğrenciler anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım bölümü öğrencileri kendileri hazırladıkları, üzerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve o gece darbeye karşı mücadele eden vatandaşların fotoğraf ve resimlerinin bulunduğu motobordlar ile şehrin cadde ve sokaklarında dolaşarak “Demokrasi Nöbeti Hiç Bitmeyecek” mesajı verdiler.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında başlayan 8 araçlık motobord konvoyu Kaymakkapı Meydanı ve şehrin diğer sokaklarında 15 Temmuz ve hafta süresince devam edecek.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Ulusoy, projenin okulun grafik tasarım bölümünün bir etkinliği olduğunu belirterek, 15 Temmuz hain darbe girişimini gençler ve yeni nesile aktarmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Projede görev alan öğrenciler ise böylesi anlamlı bir etkinliğin içinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek motobordların vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördüğünü belirttiler.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım bölümü öğrencileri tarafından yapılan proje vatandaşlarından da tam not aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

herşeyi gören konyalı

16 Temmuz 2020 Perşembe 09:30

Yeni müdür çok iyi bu daha başlangıç.Öyle Hacca gitmeden Paklanacağını sanan Gafil KİLLER ile bu işler olmazdı.Devletin gücünü yeni müdür ve ekibi(Fevzi bey ,Tamer bey) halkın hizmeti için kullanıyorlar.Başarılar dileriz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR