29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA 19 MAYIS KUTLANDI

ISPARTA'DA 19 MAYIS KUTLANDI

Isparta

ISPARTA'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başladı. Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. Tören daha sonra Işıkkent Kapalı Spor Salonu'nda devam etti.

Buradaki törene, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Bilgin Çetinbağ, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlamı ve önemini belirten konuşmayı yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, "Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilen bu değerli emaneti korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençliğimiz başta olmak üzere hepimizin sorumluluğudur. Türk gençliği ecdadından aldığı ilhamla Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacak, dünyaya örnek olacak ve milletçe hepimizi gururlandıracak vizyona sahiptir" dedi.

Törende şiir, dans, ritim korosu, halk oyunları ve jimnastik gibi gösteriler ilgiyle izlendi. Son olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR