28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA 2 OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI 4 YARALI

ISPARTA'DA 2 OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI 4 YARALI

Isparta

ISPARTA'DA meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza gece saat 00.15 sıralarında Yedişehitler Mahallesi 2912 ile 2904 sokağın birleştiği noktada meydana geldi. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza sonra olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası araçlar çekici yardımıyla götürülürken, otomobillerden biri çarpışmanın etkisiyle bir evin duvarını yıktı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğanın şoförü ;) (Ertuğrul ayas)

29 Ağustos 2018 Çarşamba 03:33

Milletin zevki doğancıların zevki kimseyi ilgilendirmez buna değil avukat hanım hakim bey bile karışamaz bide şu beyinsiz bi şekilde konuşan bordo klavyeliler siz değilmisiniz caddeden biz gecerken boynu kırılanlar siz değilmisiniz doğancılara korkudan selektör bile atamayanlar neyse siz değil sizin şehrinizin polisleri bile vazgeçiremedi bizi bu işten size laf düşmez Herkes yoluna baksın ;)

Koçero

17 Ağustos 2018 Cuma 19:04

Valla kardeşlerim abilerim ben yine saygımı bozmadan konuşuyorum ama bu kadar kötülediğiniz doğanlara biz evlatlarımız gibi bakıp evlat gibi seviyoruz sizin o bindiğiniz bmw mercedes gibi değil bu arabalar bu kaza yapan insanlar zaten bi evlat kaybetmiş bi doğan kaybetmiş siz insanlara zarar oldu mu diye düşünüceğinize burda doğan şöle doğancılar böyle. Ben istanbulda yaşıyorum burda s2000 lerde aynı biyere ****k istediğiniz egzozdan kullanıyo laf eden yok otobanda bmwler desen makasta.

Kazadaki yaralı

15 Ağustos 2018 Çarşamba 23:11

Arkadaşlar kaza bu slx veya doğan meselesi değil bu kadar kotuluyosaniz paraniz çok diye umuyorum sizin arabalariniz neyden yapiliyo sizinkide teneke yazdiginiz yorumlar insanliga sigmiyor arabada hasar çok bu kdr dusunuyorsaniz paranizda çok belliki masrafini karsilayin burda önüne klavyeyi ceken yazı yazmasin küçük bsy değildi çok kötü bi kazaydi hatali veya hatasiz eksoz veya dogan teneke veya saglam kötü yorum atanlar yorumu atcak kadar servetinz varsa bütün dogancilarin altina BWM fln çekin

kozlucalı

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:30

Binme kardeşim arabaya binmek zorundamısın adam asgari üçret alıyor cebi apple , sigarası malbro kaloriferli ev altında doğan, şahin,murat 124, kardeşim paran yoksa binme , insanları anlamıyorum biz karı koca çalışıyoruz bunlar kadar savurgan yaşamıyoruz..

eğsozcular denetlenmeli

14 Ağustos 2018 Salı 22:12

bu dogan ve şahin arabaların % 90 nı trafik canavarı ve şöförleride sürekli küfür yemekten zevk alan teröristlerdir. Arabalarındaki eğsozu çıkarıp münasip yerlerine takacaksın ha bire ötsünler.

Abdi bozkurt

14 Ağustos 2018 Salı 18:50

İnsanlarda bir ****lık var kafalarından sopayı eksik etmeyeceksiniz özellikle sürücü adayı görünce hircinlasiyorlar

serdar

14 Ağustos 2018 Salı 18:28

1 ay sonra aramızdalar ,hiç olmamış gibi kaldıkları yerden devam ederler ,isteyerek yaptıkları için acımak yok kendi düşen ağlamaz

Isparta

14 Ağustos 2018 Salı 18:03

Herkez ister luks arabaya binmeyi avukat hanim sizinkiler de demir yigini sonucta ne zengin bebelri var trafik kurallarina uymqyip kaza yapan sdece tofascilar degil yani milleti rahatsiz edenler.. tabikide cezalar dAha cok artirilmali sonuc olarak hepimizin alilesi var hastasi var colugu cocugu var

Kamil Ayata

14 Ağustos 2018 Salı 15:49

Acilen il genelindeki sürücülerin istisnasız hepsi hem psikolojik testlere tabi tutulmalı hem de yeni direksiyon sınavına uygun olarak sınavdan geçirilmeli. Adamlar ara sokaklarda 80-90 km hızla gitmeyi marifet sanıyor. Akıl sağlığı yerinde adamın yapayacağı hareketler değil bunlar. Böyle bir trafiği ben Türkiye'nin hiçbir yerinde göremedim. Daha dün öküzün biri son sürat gelip arabama arkadan çarptı. Napıyorsun sen diye soruyorsun adam durdun diyor! Trafik durursa, kırmızı yanarsa durulur.

HASAN TURAN

14 Ağustos 2018 Salı 15:43

kuslar birde alkol mis

Hakan Türkcan

14 Ağustos 2018 Salı 15:40

Artık eksozu sökük doğanlardan motorsikletlerden gına geldi ne uyku kaldı ne huzur hiçmi insanlara saygıları yok halıkent'de ayazmana'da eksozu sökük araç gördüğümde hemen plakasını emniyete bildiriyorum çaremiz kalmadı artık trafik şube ekiplerinden rica ediyoruz lütfen ayazmananın gökçayın giriş ve çıkışına ekip koyun bunlara nefes aldırmayın......

dali

14 Ağustos 2018 Salı 15:31

geceleri serseri tipli apaçiler bu araçlarla yollara çıkıp egzos bağırtarak milletten küfür yiyerek yanlayarak birşey yaptıklarını zannediyorlar. bu araçtan sürüp akıllı giden azınlığa lafım yok ama apaçilere gram acımıyorum. böylelerinin Mutlaka plakalarını polise vermeyi ihmal etmeyelim. Şikayet edelim.

vatandaş

14 Ağustos 2018 Salı 15:02

Sayın av. Hülya hnm vatandaş sizin gibi aylık 10000_15000 maaş almadıkları için ancak kazandıkları para onlara yetiyorki biniyorlar; yoksa o insanların gelirleride o düzeyde olsa onlarda isterler muhtemelen daha lüks araclara binmeyi dimiiiii....?

Avukat Hülya

14 Ağustos 2018 Salı 13:29

KUŞ SERİSİ MENTAL METAL YORGUNU AYAKLI TABUTLAR.. HALA BİNİLMESİNDEKİ ISRAR NE ? EN UFAK ÇARPIŞMADA İKİYE BÖLÜNÜYOR 5 PARÇAYA AYRILIYOR KONSERVE KUTUSU GİBİ.. CANINIZ HİÇ Mİ KIYMETLİ DEĞİL ???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR