29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA 8 DENETÇİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

ISPARTA'DA 8 DENETÇİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Isparta

ISPARTA İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde 8 kontrolör (Denetçi) koronavirüse yakalandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü'nde görevli 8 kontrolör, rahatsızlığı üzerine hastaneye başvurdu. Yapılan Covid-19 testleri pozitif çıkan 8 personel evlerinde karantina altına alındı. Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından temaslı kişiler tespit edilerek, filyasyon çalışması başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Durmak yok

07 Ekim 2020 Çarşamba 16:47

Bisey demek gelmiyor icimden.hep kucuk esnaf hep kucuk esnaf.baska bildiginiz yok.ugrasip durmayin kucuk esnaflarla.

İsimsizler

07 Ekim 2020 Çarşamba 00:26

"Panik yok durum kontrol altında. Okullar açılacak." Durum mart nisan aylarından daha vahim ve iş kontrolden çıktı veya çıkmak üzere biz hala mavi boncuk dağıtmaya devam ediyoruz. İyimser hava estirildikçe insanlardaki bu vurdumduymazlık ve rehavet artıyor.Peki sarmaldan nasıl çıkacağız . İnkar ederek mi?

Feramuz pasakoylu

06 Ekim 2020 Salı 16:18

Tüm ısparta ya test yapsınlar bakalım.Covid 19 olmayan çıkar mı??????

covid 19

06 Ekim 2020 Salı 16:15

üstüne birde okullar açılıyor buyur burdan yak

Alper

06 Ekim 2020 Salı 15:27

Maskeler ve dezaktanfanlarin , eleştirilerini medyada duydunuz.Filtresiz Maskeler, etken maddesi düşük dezektanfan vs.bunlar yüzünden virüs yayılıyor, deniyor.

Koronasavar

06 Ekim 2020 Salı 14:09

Denetim dediniz plajlarda ve turistik tesislerde yapamadığınız denetimlerinizi gariban vatandaşın dükkanlarında yaptınız .yahu sokakta 3 şeye dikkat etseydiniz yeterdi.maske mesafe ve hijyen.bunu da polisimiz sağlardı ama maalesef korona virüs cafelerde,restoranlarda,okullarda,içkili mekanlarda var turistik yerlerimizin sınırlarında yok.****ar serbest.gelin Isparta’nın adını öz Antalya yapalım kurtulalım!

Servis işine çözüm bulun sayın valim

06 Ekim 2020 Salı 13:19

Böyle bir sıkıntıda okulları açıp birde serviside yapmadınız ya yazıklar olsun size çocuklar rezil rezil okula gitmek için belediye otobüslerini kullanıyorlar ne kadar sağlıklı hiç sağlıklı değil çocuk zaten durmuyor okula gidicem ben diye umarım bu yükün altından kalka bilirsiniz

İşçi

06 Ekim 2020 Salı 12:47

Durum kötüye giderken kış kapıdayken vakalar artarken okullarıda açarken hiçbir kısıtlama yokken vay halimize vay

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR