27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA’DA BİN 732 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLDİ

ISPARTA’DA BİN 732 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLDİ

Isparta

İŞKUR İl Müdürlüğü Isparta’daki işsizliğin en aza indirilmesi noktasında özellikle işverenlerin talebi üzerine belirlenen açık iş pozisyonlarını açıkladı. İl Müdürlüğü yaklaşık 3 bin işletmenin talep ettiği mesleklerle alakalı toplam bin 732 kişiyi işe yerleştirdi.

AŞÇI, DEPO GÖREVLİSİ, SATIŞ DANIŞMANI VE ONLARCA MESLEK.

İŞKUR İl Müdürlüğü Isparta’daki eşsizliğin önlenmesi noktasında özellikle işverenlerin talebi doğrultusunda belirlenen açık iş pozisyonlarını açıkladı. Açıklanan mesleklerde makine mühendisi talebi de var, traktör şoförü de. Bu kapsamda işsiz vatandaşların istihdamının sağlanması noktasında işverenler İŞKUR İl Müdürlüğü’ne işçi talebinde bulunuyor.  Isparta’da yaklaşık 3 bin işletme, farklı meslek grupları için işçi başvurusunda bulundu. O işletmelerde İŞKUR kanalıyla toplam bin 732 kişi işbaşı yaptı.  Açık iş pozisyonlarındaki mesleklere başvuru yapmak isteyen işsiz vatandaşların İŞKUR İl Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor. Yapılacak müracaatları değerlendiren İŞKUR yetkilileri işsiz vatandaşları en uygun iş pozisyonlarından birine yerleştiriyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahalle sakini

20 Temmuz 2020 Pazartesi 10:12

nerde acaba hiç göremiyorum ...

depik

20 Temmuz 2020 Pazartesi 01:31

3 aylık gecicileride iş verdik sayıyor bunlar ....bizde yedik

Güzel ısparta.

20 Temmuz 2020 Pazartesi 00:51

Güzel ıspartam benim. Kimler geldi kimler geçti. Konumu ve ekonomisiyle bir çok işi başarabilecek bir şehir. Yol gösteren olmadı bence. Ne uzadı ne kısaldı. Üretimde yetersiz kaldı

Şöför ahmet

19 Temmuz 2020 Pazar 17:29

Bırakın işkuru kurayı kaç kişi milletvekili torpilini kullanarak işe girdi onlarıda yazıverin bi zahmet

Mert

19 Temmuz 2020 Pazar 13:07

Ne hikmetse kurada hiç adım çıkmıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR