29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA ÇOK ANLAMLIYDI VE

ISPARTA'DA ÇOK ANLAMLIYDI VE

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde Kaymakamlık 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gazileri Çanakkale Şehitliğini ziyaret etti 

etmeleri amacıyla 2 gün sürecek gezi düzenledi. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde şekillenen proje kapsamında geziye 60 kişi katıldı.

Zafer Bayramı kutlamaları öncesi sabah Hükümet Konağı önünde toplanan gezi kafilesini Kaymakam Dr Ahmet Süheyl Üçer uğurladı. Çanakkale Şehitliğini ziyaret edecek olan şehit yakınları ve gaziler bu gezinin 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli bir günde yapılmasının daha anlamlı olduğunu dile getirerek Kaymakam Dr Ahmet Süheyl Üçer’e teşekkür ettiler. Kaymakam Üçer, ‘Bu Vatan uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi yetiştiren, endeğerli varlıklarını kaybetmiş olmalarına rağmen tek sözleri –Vatan sağolsun olan eli öpülesi şehit yakınlarımız ile kahramanca savaşan ve gazilik gibi şerefli bir mevkiyi hak eden gazilerimizi manevi duyguların harman olduğu Çanakkale Şehitliğimizi ziyaret etmeleri için bu geziyi düzenledik. Her Türk evladının mutlaka görmesi gereken onbinlerce isimsiz kahramanı bağrında barındıran bu vatan toprağını ziyaret etmek, şehitlerimize bir Fatiha okumak gerektiği düşüncesi ile bu planlamayı yaptık. Sağ salim gidip dönmelerini diliyor ve bu gezinin gönüllerince geçmesini temenni ediyorum’ sözleri ile duygularını paylaştı. Çanakkale gezisinin 2 gün süreceği ve kafilenin Cuma günü ilçeye döneceği haber verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR