28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA DEPREM ANI KAMERADA

ISPARTA'DA DEPREM ANI KAMERADA

Isparta

ISPARTA'da kent merkezinde hissedilen deprem nedeniyle korku yaşayan bazı vatandaşlar sokağa indi. Deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Deprem dün saat 22.20 sıralarında meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Deprem Dairesi depremin büyüklüğünü 2.9, merkez üssünü ise Burdur'un Ağlasun ilçesi olarak açıklarken, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3, merkez üssünü de Isparta merkeze bağlı Yakaören köyü olarak duyurdu. Yüzeye yakın bir noktada kaydedilen ve yaklaşık 10 saniye süren deprem Isparta kent merkezinde ciddi şekilde hissedildi. Deprem nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinden sokağa indi. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı olmadı.

Deprem anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına da anbean yansıdı. İş yerinde deprem anını yaşayanların hızla yerlerinden kalkıp, dışarı çıktığı anlar görüntülerde yer aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hekimoğlu

27 Şubat 2020 Perşembe 16:58

jamer sen ne yaptın acaba daeprem sırasındaa merak ettim

Akıllı olun

27 Şubat 2020 Perşembe 14:30

Nolcak ki kacınca yicek ekmeğin kesidiyse kacarken düşersin yine ölürsün gardaşım

müdessir östüzün

27 Şubat 2020 Perşembe 13:03

kalk arkadaş gidelim insanların unuttuğu allahı zikredelim hakka boyun eğelim hergun ALLAHcc ALLAhcc DİYELİM LAİLAHEİLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH

Kerimoğlu

27 Şubat 2020 Perşembe 11:45

Ölüm vakti gelen zamanında ölür. Depremden kaçarsın kafana kiremit düşer. Şükretmek lazım.

JAMER

27 Şubat 2020 Perşembe 11:42

kaçmak yoooooooooook ÖYLE KAÇMAKLA KURTULUŞ OLSA. nuhun OĞLU KURTULURDU vade tamam OLDUMU hiçbirşey fayda vermez ANCAK AMELİN SENİ KURTARIR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR