20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA FETÖCÜ KARI KOCA YAKALANDI

ISPARTA'DA FETÖCÜ KARI KOCA YAKALANDI

Isparta

Isparta Sulh Ceza Hakimliğince haklarında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan yakalama kararı bulunan ve firar olarak aranan F.B. ile eşi G.B. bugün il merkezinde bir örgüt evine düzenlenen operasyon ile polis tarafından yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan F.B’nin örgütte daha önce Aksu ilçe imamı olarak sorumlu olduğu, karı-kocanın kapatılan FETÖ terör örgütüne ait işyerlerinde çalıştıkları, Adliye ve Bankasya protestolarına katıldıkları ve her ikisinin de BYLOCK kullanıcıları oldukları tespit edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kimse kim

30 Mart 2019 Cumartesi 10:09

Boş boş konuşmayın lan. Vatan dediğin zulmetmez masuma. Vicdanı cep olmuş nasipsizler..

kaya

04 Mart 2019 Pazartesi 09:04

dost amerikan köpeğimisin sen inşaallah seni de tespit ederler de tıkarlar içeriye

arak kurek haber

03 Mart 2019 Pazar 01:46

aksu ne kadar yerde imami olsun la :d

Garip bir gözlem

01 Mart 2019 Cuma 23:20

Devletimin eline sağlık siyasette olan bogibi parası olan siyasetin içinde dayısı olan fetocular birtürlü yakalanamıyor feto masalarında yemek yiyen sokakda onlara hizmet eden garson takımı içeri alınıyor bu durumu birtürlü çözemiyorum acaba benmi safım yoksa benim aklınla oyunmu oynuyorlar

memet

28 Şubat 2019 Perşembe 21:34

Arkadaşlar bir dönem hepimiz cemate sempati duyuyorduk .Fakat bunların adi bir yapı olduğu ve tüm amaçları örgütE VE kendilerine menfaat için hizmet yaptıkları anlaşıldı.şimdiii 15 temmuzdan sonra halen cemati savunnanlar zavallı bir sığırdır.Ben bunu 15 temmuzdan 3 yıl önce anlamıştım. Bunlar milletten topladığı yardımların hesabını nasıl verirler allaha bilemem. öğrenciye diye peygember efendimize diye binbir çeşit sahtekarlıklar ne deyim..

ıspartalıgenç

28 Şubat 2019 Perşembe 10:00

Dost denilen şahış bu içeri atılanları savunuyorsun burada bende sana şunu diyorum bu senin savunduğun fetöcüler kaç kişinin ocağını yaktı kaç kişinin ekmeğiyle oynadı kaç kişinin canını yaktı.

Restine rest

28 Şubat 2019 Perşembe 01:13

Dost kod adlı duşman fetö kopegi misin sende kimi savunuyorsun sen hayirdir.bu ülkenin 1 kariş topragında gözü olanın gözünü oyariz biz.

Dost

28 Şubat 2019 Perşembe 00:57

Sizin gibi haber yapan tetikçi gazeteler yerin dibine batsın. Milletin ocağını yıktınız, bu veballerin altında birgün ezileceksiniz.

Halk

27 Şubat 2019 Çarşamba 20:49

Eskiden insanların isimlerini avaz avaz yazardın sayın bomba 32 bu yazdığın isimlerden aklananlarda var haberin yok sanırım aklanan isimleride paylaş tabi yersen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR