25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’DA FETÖ’NÜN EĞİTİM TUZAĞINA POLİSTEN OPERASYON

ISPARTA’DA FETÖ’NÜN EĞİTİM TUZAĞINA POLİSTEN OPERASYON

Isparta

ISPARTA’DA FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi olmak suçundan haklarında adli işlem yapılan ve Kanun Hükmünde Kararnameler ile öğretmenlikten ihraç edilen 14 şüpheli, kentte özel eğitim ve öğretim kursu adı altında kayıt dışı veya sahte kimlik kullanarak merdiven altı apartman dairelerinde özel ders verdikleri ortaya çıktı. Yapılan operasyon ile gözaltına alınan şüphelilerin sorguları sürüyor.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin ortaya çıkarılması amacıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce operasyon düzenlendi.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi olmak suçundan daha önce haklarında adli işlem yapılan Kanun Hükmünde Kararnameler ile öğretmenlikten ihraç edilen ve farklı adli makamlarca halen aranan örgüt üyelerinden Isparta’da özel eğitim ve öğretim kursu adı altında kayıt dışı veya sahte kimlik kullanarak merdiven altı apartman dairelerinde özel ders verdikleri ve Bir Özel Eğitim Kurumunun odak haline geldiği tespit edildi.  Şüphelilerin Örgütsel dayanışma içinde oldukları birlikte hareket ettikleri ve yeni yapılanma içerisinde oldukları anlaşılması üzerine bugün operasyon düzenlendi. Yakalama işlemi ile birlikte eş zamanlı olarak Isparta’da farklı mahallelerde hücre evlerine düzenlenen operasyon ile toplam 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden elde edilen dijital materyaller, sahte kimlikler ve dokümanlara el konuldu. Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Osman Sabuncu

26 Mayıs 2019 Pazar 07:32

açlık insana neler yaptırıyor

Adalet

24 Mayıs 2019 Cuma 09:53

Olayı saptırmayın, kimse evinde ders veriyor diye gözaltına alınmaz. haberi düzgün okuyun. fetö'nün çıkış noktası önce eğitim de örgütlenme değil mi. unutmayın.

Vatandaş rıza

23 Mayıs 2019 Perşembe 18:59

Benim anlamadığım özel ders vermek suç mu? Fetöyle ne alakam var ne bağım fetonun da taa an...sının a. Ko.yayım. Ama anlamadığım tamam meslekten ihraç edilmiş ama hayatlarını idame ettirmeleri çocuklarına ve ailelerine bakmaları gerekiyor bunun için evinde özel ders veriyor bu suç mu?

Kamil ozkan

23 Mayıs 2019 Perşembe 18:55

Fe fe fetos fes fetos bu cahillere esek etimi yedirdin fetos adamlar essek gibi inatlasiyor

Isparta

23 Mayıs 2019 Perşembe 15:40

Bunlar bu yoldan semrilmeye alışmış !!

FB

23 Mayıs 2019 Perşembe 11:59

Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğüne kasteden her türlü yapılanma cezasız kalmamalı.

Alp

23 Mayıs 2019 Perşembe 11:07

Eğer kardeşi fetöden tutuklu adamı bakan büyükelçi yapıyorsunuz damadı fetöden kaçak olanı tbmm baskanı yapıyorsunuz sonrada kalkıp tabandakilerle uğraşıyorsunuz Ey siyaset makamı önce kendini temizle akla

özgür

23 Mayıs 2019 Perşembe 10:39

tamam bunları ihraç ettiniz de niye siyasilere dokunmuyorsunuz .eski ve mevcut vekillerinize.

su ri ye li ler önemli bence görüyoruz zor durumda

23 Mayıs 2019 Perşembe 10:08

su ri ye li..... vatandaşlarımıza sahip çıkalım ne oluır. hepsi zor durumda görüyoruz sokaklarda

siyasi ayak

23 Mayıs 2019 Perşembe 09:21

Bu ülkede fetönün siyasi ayağına dokunulmadıkça hiç kimse fetöden bahsetmesin. yüzbinlerce insanın ekmeği ile oynadınız, hakkını yediniz.

Deşifre!

23 Mayıs 2019 Perşembe 09:12

https://m.sabah.com.tr/gundem/2019/04/09/alman-gazete-fetonun-maskesini-dusurdu

Dinler arası diyalok nedir yâ?

23 Mayıs 2019 Perşembe 09:08

https://www.cnnturk.com/dunya/almanyada-fetonun-dinlerarasi-diyalog-projesi-durduruldu

Arslana et ata ot verecen

23 Mayıs 2019 Perşembe 07:25

Yorum sonucu tarkan gercek milliyetci vatandaş adlı nic fetocu eml ögrencisi kemalist bir düşünce ye sahıp eml öğrencisine derimki fetoya kuzıyorsun da partin feto ile birlikte bildiğin halde neden gıkın çıkmaz

beş

23 Mayıs 2019 Perşembe 06:32

Kim kardashianda fetöcüymüş :)

Okuyucu

23 Mayıs 2019 Perşembe 04:29

EML öğrencisi burada fetöcüler ile ilgili haber var. Derdin dine, dindara çemkirmekse sen yanlış haberdesin.

Seko

23 Mayıs 2019 Perşembe 03:32

Şimdi sırada ticaret yapanlara gelsin hala minnet borcumuz var diyerek birbirlerine maddi ve manevi destek oluyorlar 1 yıl yatıyor sonra çıkıyor ticaret devam ediyor

KÜRT

23 Mayıs 2019 Perşembe 03:22

amerikanın beslemeleri,şeytanın eşekleri,marksın lenin,mao,stalin,köpekleri ALLAH MUHAFAZA MUVAFAK olsalardı DOĞU,ĞÜNEY DOĞU da MARKSİST veya ikinci bir küçük israil EYALETİ KURULACAKTI.İŞTE VATANIN EBED MÜDDET BEKASINDA BAHSETTİĞİMİZ MESELE BUDUR.BUNA AKLI ermeyen veya duymamzlıkta ğelenler. ŞEYTANA EŞEK OLMUŞLAR. HAİNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER.haçlının veletleri

Isparta EML Öğrencisi

23 Mayıs 2019 Perşembe 01:42

Atatürk şöyle der: Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensupla memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır.." Ama görüyoruz ki artık memleket şeyhler dervişler ve müritler memleketi haline gelmiştir. televizyonlarda şeyhler ve imamlar nasıl yaşayacağımıza karar vermektedirler. ve onların düsturları dışına çıktığımızda terbiyesizlikle, ayıpla, realist olmamakla suçlanmaktayız. realizmin ne alakası var lan?

Vatandas

23 Mayıs 2019 Perşembe 00:52

Ne yapacak adamlar? Pazara cikmasin elinden geleni yapmasin..evde oturup ak zihniyettekiler gibi milletin canina mi okusunlar? Bu kadar zalim olmayin. Asilsiz nedenlerle milleti asindan isinden ettiniz ama merak etmeyin bunlari ziyadesiyle odeyecegiz...

Tarkan Ç

23 Mayıs 2019 Perşembe 00:18

Eminiyet yeni mi? Farketmiş. İhraç olduklarından beri merdiven altı kurs özel ders organizasyonu ile havuzda toplanan paraları paylaşıyorlarmış. FETÖ/PDY den ihraç olan öğretmenler ne yapıyor diye gidin sorun aynı cevabı alırsınız. Pazarcı esnafına da sorun kaç tane yeni pazarcı türedi FETÖ/PDY ile ilişikili.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR