23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN HÜCRE EVİNE BASKIN

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN HÜCRE EVİNE BASKIN

Isparta

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Isparta’da faaliyetlerinin deşifre edilmesi, firari örgüt üyelerinin tespiti ve yakalanması amacıyla KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında örgütün hücre evi olarak değerlendirilen Isparta merkezindeki 3 ayrı adrese operasyon düzenlendi

Aramalar sonucunda, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince Aranan, Mustafa Sümürken, Afyonkarahisar Sulh Ceza Hakimliğince Aranan Havva Torlak, Afyonkarahisar Sulh Ceza Hakimliğince Aranan, İlknur Kesmeci isimli şüpheliler yakalandılar. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldüler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hamdi mucavhir

13 Temmuz 2019 Cumartesi 01:37

dangalak dolu meydan her işten anlayan dangalaklarla dolu, bilip bilmeden öten bülbül bunlar. oturdukları yerden yok şu toplantıya kim geldi yok şunu kim dedi polis nıye boyle etti beledye nasıl geldi faan filan. işsiz cok.

Almanya

12 Temmuz 2019 Cuma 17:07

https://m.dw.com/tr/ditib-almanyada-imam-yeti%C5%9Ftirecek/a-49542193-0Bu haberi Almanyada dernek başkanları , Cami Cemeatlerinin Watshap gruplarından paylaştı! Almanya TC göçmeni işçi âileleri asimile etme yolundaki pilanını adım adım uygulamıya koyuyor! Bir millet dilini kaybettimi, ikinci adım dinini kaybetmesi çok kolay olacak! Almanyada bu tip projelere Fetö son derece destek, son adımda millet Cami derneklerinden uzaklaşıyor! Geçmişte Fetö işbirlikçilerine millet güvenmiyor!!!

Adalet

12 Temmuz 2019 Cuma 16:46

Bırak klavye delikanlılığını, bildiğin birşey varsa ilgili mercilere bildireceksin. öyle oturduğun yerden atıp tutmakla olmuyor bu işler.

yasemin kutlu

12 Temmuz 2019 Cuma 16:42

millet canla başla çalışır bazı kendini bilmez adamlarda sağa sola s**** ortamda çamur atar, demiii sakıppp :) :) herkes kendi işine baksın. savcımısın polismisin sen millete su bu tutuklansın sorulsun sorusturulsun diyon

adnan günay

12 Temmuz 2019 Cuma 00:18

sakıp adını yazda yorum yap bence, belli ki bozuk plak gibi sürekli aynı seyleri yazdıgına göre bir karın agrın var. bir cıkarın var. iftiralarınıza kac yıl daha devam edeceksiniz. bu kadar bildigine göre sen ya kripto fetocusun yada fetocuları koruyan kollayan birisin. o toplantılarda sen de mi vardın

sakıp

11 Temmuz 2019 Perşembe 16:02

Emniyeti kutlarız, Allah zeval vermesin , SDÜ de dinler arası diyalog şirk toplantısına katılan özel akredite kişiler neden gözaltı yapılmamaktadır? neden bu kişilere hangi konuda katıldın diye sorulmamaktadır? neden tutuklanmamaktadırlar?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR