25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA KAPATILAN EĞLENCE MEKANINDA HIRSIZLIK

Isparta'da mühürlü olduğu için kapalı bulunan eğlence mekanında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli yakalandı.

Isparta

Edinilen bilgiye göre, Isparta Gölcük Yolu üzerindeki bir eğlence mekanı Belediye tarafından bir süre önce mühürlendi. Dün gece polise bir süredir mühürlü olması nedeniyle kapalı bulunan eğlence mekanının arka giriş kapısından 2 kişinin hırsızlık amacıyla girdiği ihbarı edildi. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu Ekipleri, kısa süre sonra olayı A.G. (68) ve S.G.'nin (35) gerçekleştirdiğini tespit etti.

Baskın yapılan evde çalıntı mallar ile silah yakalandı

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Hırsızlık Bürosu Ekipleri, A.G. ve S.G.'yi evlerine düzenledikleri operasyonla yakaladı. Evde yapılan aramalarda ise, işyerinden çalınan 2 adet TV, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 8 adet 7,65 mm dolu mermi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili A.G. ve S.G. gözaltına alınırken, 2 şüphelinin gerekli işlemleri sonrasında "İşyerinden hırsızlık" ve "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek" suçlarından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halil GENÇ

05 Şubat 2018 Pazartesi 16:16

Eeee Allah ın sopası yok.Rahmetli Fatih in ahı yerde kalmaz., Herkes yaşattığını yaşamadan canını vermeyecek..İtler çil gibi dağıldı, daha dur bakalım Show yeni başladı..Sıra Fillere de gelecek....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR