29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

ISPARTA'DA KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

Isparta

ISPARTA'DA COVİD-19 pandemisi ile mücadele amacıyla "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla denetimler gerçekleştirildi.

Maske-Mesafe-Temizlik kuralları başta olmak üzere İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan tüm önlemlere yönelik denetimlere aralıksız olarak devam ediliyor.  Vali Ömer Seymenoğlu koordinasyonunda Vali Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Belediye Yetkilileri, Meslek Oda Başkanları ve Kamu Çalışanlarından oluşturulan 480 ekip ve 3200 görevli Isparta il merkezinde habersiz denetimler gerçekleştiriyor.

Kontrollü sosyal hayatın her adımının titizlikle incelendiği denetimlerde iş yeri sahiplerinden, çalışanlardan ve vatandaşlardan kurallardan kesinlikle taviz verilmemesi isteniyor.  Denetimlerde kuralları ısrarla ihlal edenlere ise idari para cezası uygulanarak gerekli yasal işlemler derhal başlatılıyor.

DİKKAT

Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de salgın tehlikesinin henüz geçmediğini, İlimizde pandemi başlangıcındaki aylara şu anda daha yüksek vaka sayılarının olduğu, Buna bağlı olarak can kayıplarının da arttığını Lütfen Unutmayınız!

Unutmamalıyız ki alınan tüm tedbirlerin ne kadar süreceğini, bizlerin tedbirlere uymadaki ısrarı belirleyecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

COVİD-19

02 Ekim 2020 Cuma 12:16

Büyük küçük fark etmez marketlere girişte maske var içeride maskeler fora, yalnızca Migrosta içeride dolaşıp ikaz ediyorlar diğerleri Allaha emanet. Cumartesi günleri Anadolu mahallesinde kurulan pazarda kendin seçmezsen alışveriş yapamıyorsun durum bundan ibaret denetleyiciler resmi kıyafetli olanlar Cami avlusunda sohbetteler sivil denetleyicileri zaten göremiyoruz.

VATANDAŞIN BİRİ

01 Ekim 2020 Perşembe 20:58

yahu tostçu var bizim orda tostu maskesiz eldivensiz yapıyor kapı önüne çıkıyo muhabbet tost siparişini vermeye giderken iştee orda kopuyoruz maske eldiven bone bunların hijdenden anladıgı bu sivil olarak gezin polisler sivil olarak sizi görünce maskeler kamuflaj tamamlanıyor gördüğüm bu hergün eve tost gelincede ayy bunlar maskeli eldivenli diye yok ya öle degil işte polis sivil olmadıkça çok zor bu işler

İsparta

01 Ekim 2020 Perşembe 16:10

Devlet hatasını düzeltiyor bi şekilde halka ceza vererek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR