25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA LASTİĞİ PATLAYAN OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKTI AĞAÇLARA ÇARPTI

ISPARTA’DA seyir halindeki otomobilin lastiği patladı. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüjdeki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan 1 kişi daha yaralandı.

Isparta

ISPARTA’DA seyir halindeki otomobilin lastiği patladı. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüjdeki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan 1 kişi daha yaralandı.

Kaza Batıkent mahallesi Gölcük yolu üzerinde meydana geldi.  E.Ö. yönetimindeki 32 GE 182 plakalı otomobil seyir halindeyken lastiği patladı. Sürücünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüjdeki ağaçlara çarparak durabildi.  Kazada sürücü ve aynı araçta bulunan E.A. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Misafir

08 Ekim 2017 Pazar 11:44

İspartaya EDS sistemi gerekli kesinlikle ve acil

Tümsek

07 Ekim 2017 Cumartesi 15:17

Anthill opet önünden asri mezarlığa kadar olan bölümde her 300 metreye gidiş ve dönüş yolunda belli aralıklarla tümsek yapılması gerekir. Ayrıca Efe Restoran önüne ve eski merko önüne trafik lambaları koyulması gerekir. Sadece ısbaş kavşağı önündeki ışıklar yetmez. Belediye uyuyor mu... Ne toki yi getirir nede sinyalizasyon çalışması yapar.

Müzmin

07 Ekim 2017 Cumartesi 10:24

Lastiği mi patladı vallaha mı?

Vatandaş

07 Ekim 2017 Cumartesi 06:47

Daha dört gün önce orta refüjde ölümlü bir kaza oldu,aynı yolda. Bu arkadaşlar neden trafik kurallarına riayet etmiyorlar acaba? O yolda hız sınırının otomobillerde 70 , diğer tüm araçlarda 50 Km hız olduğunu bile bile , neden 120 -180 arası hız yapıyorlar. 70 km ile falan teker patlasa , o şekilde ağaç kökünden falan sökülmez. Allah akıl fikir versin, yine de geçmiş olsun. Emniyet yetkililerine çok görevler düşüyor. Lütfen devamlı gezici radar..Alkol muaynesi uygulaması...

Efe Restaurant Vip Üyesi

07 Ekim 2017 Cumartesi 02:21

ağaç kırılmadı kökünden söküldü resmen. Anlamıyorum bu gençler nereye yetişmek için bu kadar basıyorlar. Ah ordaki mobesenin bir dili olsada konuşsa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR