25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA OTOMOBİL YOLDAN ÇIKTI 3 YARALI

ISPARTA'DA OTOMOBİL YOLDAN ÇIKTI 3 YARALI

Isparta

Isparta’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil yoldan çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün Isparta-Keçiborlu yolu üzerinde meydana geldi. Kadın sürücünün kullandığı 32 HE 635 plakalı otomobil GÖLTAŞ yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıktı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

IŞIKKENT MERKO KAVŞAĞI TRAFİĞİ ÇOCUKLARIMIZ TEHLİK

24 Mayıs 2019 Cuma 02:28

BÜROKRASİDEN, SİNSİLEDEN SIYRILIP, SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA SESİMİZİ DUYURMAK İSTİYORUZ. DUYARSA, SİNYALİZASYON YAPTIRAMAZSA, O BÖLGEYE EN AZINDAN KASİSLER YAPTIRIR. IŞIKKENT KAAAN EKMEK FRININI GEÇİNCE VE ESKİ MERKONUN ORADA ÇİFT YÖNDEDE KASİS VARDI. ARAÇLAR MECBUREN HIZINI KESEREK KAVŞAĞA YAKLAŞIYORDU. KASİS KALDIRILDI, ŞİMDİ 80/100 SÜRATLE O KAVŞAKTAN GEÇEN ARAÇLAR OLUYOR. SABAH ÖĞLE AKŞAM OKUL GİRİŞ VE ÇIKIŞI BU KAVŞAKTAN ATLAMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR BÜYÜK RİSK ALTINDA.

vatandaş

19 Mayıs 2019 Pazar 21:56

cep telefonu hastalığı ya da aşırı hız denemesi sürat zayıf olasılık lastik patlamış olabilir.diğer bir sebeb bende kalsın.

Kaptan Rıza

19 Mayıs 2019 Pazar 18:39

Direksiyon hakimiyeti nasıl kaybolur arkadaşlar. Hız ve dikkatsizlik neticesi reflesk hareketleriyle araca hakim olamazsın, o zaman da böyle olumsuz olaylar meydana gelir. Bakın tüm bu tür kazalara hep HIZ ve DİKKATSİZLİK, TEDBİRSİZLİK netcesi direksiyon hakimiyeti kayboluyor. Yine de geçmiş olsun.. Lütfen hızdan kaçınalım, çok çok uzun yolda bile bir saat fark eder.Bir saat gecikme ile hayatınızdan olmayın.

Pompacı

19 Mayıs 2019 Pazar 17:38

Bu arabanın önceki sahibi satarken bi abdest alsaydın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR