20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KIZ AĞIR YARALI

ISPARTA'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KIZ AĞIR YARALI

Isparta

Isparta'da yolun karşısına geçmeye çalışan yaya Aylin Can'a otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Can, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza dün saat 14.50 sıralarında İstanbul Caddesi yolu üzerinde Kolçelik Kavşağı yakınlarında meydana geldi. M.İ. yönetimindeki 32 HN 594 plakalı otomobil yolun karşısına yaya geçidinden geçmeye çalışan Aylin Can'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve başını yere çarpan Can ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edilen Can, tedavi altına alındı. Öte yandan kaza sonrası sürücü M.İ. polis tarafından gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

A

21 Mart 2019 Perşembe 16:44

Maganda şöför değilmiş ama yaya gecidindeki insana çarpıp ne kadar hızla geliyosa o kadar mesafe firlatabiliyo ateş düştüğü yeri yakar şöförü koruyan yakınları kendi başına gelincede aynı şekilde düşünebilirmiydi acaba

mehmet

18 Mart 2019 Pazartesi 09:54

yaralı kızımıza Allahtan acil şifalar dilerim. maalesef acımız sonsuz. .şöför arkadaşa da geçmiş olsun diyorum. kendisini 7 yıldır tanıyorum.hiç öyle maganda şöför falan değil. karıncayı incitmeyen bir adam.hayatta her an başımıza gelebilecek çok acı bir olay. Rabbim Tekrar acil şifalar versin.inşallah kızımız iyileşir.

ISPARTALI

18 Mart 2019 Pazartesi 08:58

agzı olan konusuyor, yetkılıler nerede bu ılk degıl kı ,yıllardır kanayan yaramız ,hastane yapmasını bılıyorlar ama ust gecıt yapmayı bılmıyorlar ,yetkılıler gelın otobusden ınınce karsı yolda hastaneye yada iş yerlerine gecmeye calısan zavallı vatandası bır görun halını ,ınsanlarda bos bos konusmasın.ne kadar cahıl ınsanız yaaa.yetkılıler duyun artık bu kanayan acıyı !!! sayın bılgıc hıc mı duymuyorsun bu kazaları, karayolları,beledıye,şükrü başdegırmen .. sandalya derdındesınız ama uzgunum

vatandaş

17 Mart 2019 Pazar 11:07

denetimler yetersiz olunca bu tür olaylar artıyor. istasyon caddesinde market önüne geçişi engelleyecek şekilde park eden bir aracı polis ekibinin yanına yanaşıp bildirdim, 112'ye ihbar etmemi söyledi...

Doğrusu

17 Mart 2019 Pazar 00:35

Tali yol diyenler var kaza resmen ana caddede oldu. Tali yolda o kadar hızlı giden ana yola göre daha az. Ana yola çare bulunmalı vız vız uçarak araçlar gidiyorlar o yolda yavaş gidemiyorsun diğer araçlar sıkıştırıp hızlı gitmeni sağlıyor acil yaya geçidi kapatılmalı ya da oraya ışık gelmeli en iyisi üst gecit medden ve ıyaş gibi büyük paralar kazanan firmalar bi üst geçit biz yapalım diyemiyor ama müşteri gelsin nasıl gelirse gelsin gelirken ölebilir diyor resmen yazık

Kurallar boşuna değil

16 Mart 2019 Cumartesi 23:59

Resmî araç olupta sanki ambulans! Tali yoldan gidiyorsun ve de hastane yakınından geçiyorsun. Be insafsız trafik canavarı. LÜTFEN YAVAŞ.

Kaza tanığımışmıs

16 Mart 2019 Cumartesi 23:59

Kaza tanığı çarpanın akrabasısın belli! bos laf yapacağına dua et dua et ki ayline bisey olmasın!!

Ayça Öz

16 Mart 2019 Cumartesi 23:52

Malesef ki ne desek acıları dindirmez. Yaralı kızımiza acil şifalar diliyorum. Hız yapan araçlar malesef çok var ve cinayet gibi her an canınızdan olabilirsiniz. Yaya geçitleri çok tehlikeli. Işık olmayan yerden geçmek büyük risk. Çevre yolunda oncelikliyim diye çıksan aracin biri dursa digeri duramıyor cok dikkat etmek lazım. Yayalar siz kontrollu geçin çünkü maganda dolmuş her yer. Herkes ehliyet almış cok tehlikeli araç kullananlarla dolu ortalık.

Mehmet kesik

16 Mart 2019 Cumartesi 23:17

Yakında şehir Hastanesi önünde de buna benzer olaylar olacak korkarım. Önlem yok. Yaya için karşıdan karşıya geçmek kelle koltukta. Işık var ama özellikle lazım olduğu saatlerde çalışmıyor.

Kaza tanığı

16 Mart 2019 Cumartesi 22:12

Kaza yerinden kaçan insanlar şimdi sizlerle birlikte hastane koridorlarında aylinden ıyi bi haber alabilmek için bekliyorlar.Neye dayanarak bu yorumları yazıyorsunuz?Herkesin canı yanıyor şu anda bu saçmalıklarınızla ortalığı bulandırmayın!

Furkan Yaman

16 Mart 2019 Cumartesi 21:55

Yaya Öncelikli Trafik yılı ilan edilmesine rağmen Işıksız yaya geçitlerinde Biz yayalara yol vermeyenler, olaya yakın olup kafasını çeviren Trafik polisleri, özellikle Subay Ordu evinin Ordaki çapraz yaya geçidinde yol vermeyenler hepinizin sülalesin saygılarımızı sunuyoruz. Allah Size Kahhar ismiyle gerekini yapsın.

Yaya Yolunda Bile Durmasını Bilmeyen Bir Toplum

16 Mart 2019 Cumartesi 21:46

Neden yola çizgi çiziliyor, neden bu beyaz boya harcanıyor, neden her yaya yolundan önce iki tane (önce kırmızı uyarı levhası sonra da mavi levha) uyarı levhası konuyor? Madem işe yaramıyor bu yaya yolları neden para harcanıyor? Biri de demiş ki kız yaya yoluna güvenerek geçmiş. Nereye güvenecek? Yaya yolu varsa duracaksın, vurup kaçmayacaksın!

Trafik kuralina uyalim

16 Mart 2019 Cumartesi 21:44

O yolu devamli kullaniyorum bir arac cikiyor 150 km hizla gidiyor her alt ust oluyor. Gencecik bir kiz degermi bu jadar surata orasi 70. Km. Hizla gidilmesi lazim. Ama nerede millet piskopat gibi oldu.. Bu kanunlar boyle uygulanirsa, denetlemeler belli noktalarda olursa daha cok boyle kazalar olur.. Allah slfa versin

Aylinin kuzeni

16 Mart 2019 Cumartesi 21:22

Tali yolda 100km hizla gidiyosun ustune ustluk kacıyosun ne bicim insansin be sen insallah girersin iceriye çıkamazsan Allahından bul!!!!

C. Mhrt

16 Mart 2019 Cumartesi 20:39

Şoför de suç ararken o yolu o hastaneyi oraya öyle lambasız üst geçişsiz yapanda aramanız gerek. O gün çok yağmur yağıyordu ve kız yaya yoluna güvenerek karşıya geçmeye çalıştı ve hiç yola bakmadı. O arabayi saat de 50 km/h hizla ben kullansam, muhtemelen bende ona vurardim. Malum ****n den başka yapabileceğim birşey yok. Şoför de ne kadar suçluysa en azından o kadar da o suçlu.

Adalet

16 Mart 2019 Cumartesi 19:42

Yazıklar olsun gerçekten daha kaç kişi o yolda karşıya geçerken ölecek o tel örgüler tamamen kapatılmalı az ilerde Işık’lar var oradan yürümek bile çözüm olabilir en iyi çözüm üst geçit ama ne hikmetse hiç bir belediye adayı orayı görmüyor gencecik insanların ölmesine seyirci kalıyorlar yazık

Olayı Bilen Biri

16 Mart 2019 Cumartesi 18:09

Kaza Anayol’da degıl Meddem hastanesının dıbındekı taliyolda meydana geliyor (o yolda hız sınırı 50 ) aracı kullananın arkasından atlılar kovalıyor ki 100km hızın üzerinde araç kullanıyor çarptığı kişiyi çarpmanın etkısıyle 150 metre mesafeye fırlatıyor birde üstüne ustelık yardım etmesı gerekırkene olay yerınden kaçıyor serefsız dur yardım et hastaneye ulaştır bole hız sınırını aşan özellikle yayaya yol vermeyenlerın ehlıyetlerıne el koyacaksın kı hıcdegılse bılıncsız okuzler azalır yollarda

AYLİNİN ARKADAŞI

16 Mart 2019 Cumartesi 18:01

?

AYLİNİN ARKADAŞI

16 Mart 2019 Cumartesi 17:55

o kadar hızlı kullanılıyor kı o arac 200m suruklenmıs ve su an beyın kanaması var. daha ne dıyeyım kı yatsın ıcerse durmama gerekcesı de ; resmı arac duramam byle bı acıklama gerekce olamaz. ınsanlar kedı ye kopege carpmamak ıcın duruyorlar. bır ınsanın canının hıc mı degerı olmaz yazıklar olsun. 2 dk gec gıtsenız gıdecegınız yere ne olurdu sankı daha gencecık arkadasım 2gundur yogun bakımda yatıyor. INSANLIK ÖLMÜŞ.... İNŞALLAH ıcerde yatarsın da cıkamazsın carp sonra ALLAHINDAN BULLLLL ...!

Koyu Mhpli

16 Mart 2019 Cumartesi 17:35

Kaza meddem hastahanesi önünde oldu ise yeni otogar açıldığı zaman siz görün kazaları

Bence

16 Mart 2019 Cumartesi 17:09

Kaza yapan sürücüyü savunduğum falan anlaşılmasın ama ordaki durakların yeri yanlış..Biraz ilerisinde Kolçelik kavşağı olunca ışık da koyamıyorlar sanırım.Aslında kavşaktaki ışıklar çok uzakta değil ama öğrencilerin bir kısmı otobüsü yakalamak için acele ediyorlar sanırım.Ya telörgü çekilmesi ya da durakların yerinin değişmesi gerekir.

Kazım genç

16 Mart 2019 Cumartesi 16:40

Len ne biçim bir belediyecilik ne biçim bir karayolları müdürlüğü var bu şehirde hastanenin önünde ne ışık ne üst geçit var insan yaya geçidine 50 metre kala bir set zikzak yapar trafik canavarı dolu birşehirde heryerde set olmalı adamlar 120 ile geçiyor set yok en gel yok basıyor millet olan gardeşim ize oluyor sonra dicek fazla söz bulamıyorum Allah belanızı versin

Halk

16 Mart 2019 Cumartesi 16:34

Kardeşim ünivetsitede çalışıyorum. Her gün o yolu kullanıyorum. Her gün Meddem hastaneden kontrolsüz insan ve araç çıkışı yüzünden kaza riski atlatıyorum.

Sakin

16 Mart 2019 Cumartesi 16:12

Yeraltı yaya geçitleri yapılmalı o yolda.

Sdu lü

16 Mart 2019 Cumartesi 14:43

Kaza maddem hastanesi önünde oldu. O hastaneyi oraya yapana ve ona ruhsat verene sormalı. Millet nasıl gelecek. Nereye park edecek. Ana yolda otobüs duruyor. Hiç uygun değil. Yaya o aktif yolda zorla geçebiliyor. Hastaneye gelenler yolun için e parkediyor trafik düzeni hiç iyi değil. Geçen sene aynı yerde bir kadın ölmüştü aynı şekilde. Ama önlem alan yok.

kaplan

16 Mart 2019 Cumartesi 14:26

ARKADAŞLAR KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇÖZÜM DEĞİL. ISPARTANIN TRAFİĞİ DE O KADAR YOĞUN DEĞİL. GEREKSİZ HARCAMALARA GEREK YOK. AYRICA GÖRÜNTÜSÜ DE ÇİRKİN, DOĞAYA HİÇ YAKIŞMIYOR AĞAÇLAR KESİLİYOR. KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYİN BİRAZ, SABIRLI OLUN. KAZALARDA ANA SORUNLAR, HIZ, DİKKATSİZLİK VE SABIRSIZLIK. HIZLI ARAÇ KULLANAN KİŞİLERE ENGEL OLAMADIKTAN SONRA BU TÜR KAZALAR HEP OLUR. TRAFİK KÜLTÜRÜMÜZ YOK MALESEF.

İşci

16 Mart 2019 Cumartesi 14:22

50 km hizla gidilmesi gereken bir yer çünkü heryer yaya geçidi, yavaş gidilecek ki yaya gecerken durabilelim. Birde kesik olmayan çizgiler var yol cizgisi sollama diyorsa sollamayalim. Belirlenen hiz ile gidersek sanmiyorum cok zor yayaya carpmak. Yinede geçmiş olsun

Memet

16 Mart 2019 Cumartesi 12:28

Sürücü tutuklansın.hala yaya geçiti nedir bilmeyen var.10 yıl cezaevinde yatsın.

Kaza kavşağı

16 Mart 2019 Cumartesi 12:14

Daha çok haber olur yeni çevre yolu SDÜ AKKENT SAV ANTALYA ÇEVRE yolu şehir içine onbeş tane köprülü kavşak başta kolçelik şehirhast karayolları otogar Oktay petrol vb. Yapılacak dediler 2032 de

Isparta

16 Mart 2019 Cumartesi 12:12

Öncelikle geçmiş olsun.Kazanın olduğu yolda, üniversite güzergahına giden araçlar hızlı gidiyorlar. Öğrenciler ise otobüs duraklarına geçmeye çalışırken otobüse yetişmek için dikkat etmeden koşarak karşıya geçiyorlar. Bence yetkililerin (sanırım kolçeviğe kadar belediyeye ait) orta şeridi tel örgüyle kapatması ve oraya yaya geçidi yapmalı. Yayalar her yerden geçmemeli. Saygılarımla.

Modern evler Mahallesi Sakinleri

16 Mart 2019 Cumartesi 12:00

Yine KOLÇELİK KAVSAĞI civarı yine Kaza. Bıktık kardeşim bıktık biz Anadolu Mahallesi sakinleri olarak. Bakalım hangi Belediye başkan adayı yardimci olacak bize

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR