28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA PKK OPERASYONU

ISPARTA'DA PKK OPERASYONU

Isparta

ISPARTA'DA PKK/KCK/YPG Silahlı Terör Örgütüne yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince,  PKK/KCK/YPG Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında 22 Ocak günü Isparta ili genelinde “Sosyal medya Üzerinden Propaganda Yapmak” suçundan C.E, F.E, S.G, E.U, O.A, S.S, M.O. ve R.Ü. isimli 8 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

soze

26 Ocak 2020 Pazar 09:15

sıkacaksın kafalarına itlerin..nankörler..hem bu devletin ekmeğini yerler..hem de...

esnaf

24 Ocak 2020 Cuma 12:24

isimlerini yazında herkez bilsin

Aile babasi

24 Ocak 2020 Cuma 00:51

İsimlerini yazinki bubserefsizleri aramizda barindirmayalim emniyette bu larl augrassin esnafla ugrasicagina asayis esnafi sıkmakla olmaz sn mudurum

At nalı

24 Ocak 2020 Cuma 00:05

Kuyumcusu da, peynircisi de, beyazeşyacısı da ful çekiyor. Başta bay başkanın yakını alışveriş ediyor, yasak değilya canım. Fetönün finans kaynağı kesilmek istense idi ne altıncısı ne buzdolapcısı ne araba satanı böyle cayır cayır iş yapamazdı. İki

selçuk taşpınar

23 Ocak 2020 Perşembe 19:49

Fetönün siyasi ayağı araştırılmalı,geçmişte pkk lıların güçlenmesine gözyumanların yargı önüne çıkması lazım.Emniyet müdürüne tokat atanlara göz yumanlar yargı önüne çıkarılmalı.güneydoğuda Türk bayrağını asılı olduğu yerden alıp yere atanlara göz yumanlar yargı önüne çıkarılmalı.aranan teröristleri TRTye çıkaranlar yargı önüne çıkarılmalı. İmralı canisinin mektubunu okutanlar yargı önüne çıkarılmalı.

İSİM ÖNEMLİ DEĞİL

23 Ocak 2020 Perşembe 14:04

hdp,chp,fetö,ip,sp lilerden ALIŞ VERİŞ ETMEYİN HER SAHADA bunlarla ğerek silahlı, ve ğerek ekonomik ,savaş ilan edelim.1 damla su DAHİ VERMEYİN.

Vatandaş

23 Ocak 2020 Perşembe 11:28

Bunlar da amerikanyanın kürtleri sömürmek için oluşturduğu parelel yapı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR