24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Isparta

ISPARTA'DA düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında Vatan Mahallesi'nde bir eve operasyon yapıldı. Evde yapılan aramada 2 parça halinde 1.40 gr. EROİN maddesi paketleme de kullanılan kilitli poşetler ve aparatlar ele geçirildi. M.Ş ve A.Ü isimli şüpheliler yakalanırken, A.Ü. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Şüpheli M.Ş. hakkında ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gölbaşı ılımlı genç

13 Nisan 2018 Cuma 10:21

Gölbaşı köyündeki romen kardeşlerimiz vardı onlarda bu işlerle uğraşıyordu. Son yıllarda jandarmanın ve yüksek cezalardan onlarda bıktı ve bu işi yavaş yavaş bırakıyorlar. Onlarda kimsenin iş vermemesinden şikayetçi. Bu yıl yaklaşık 200 dönüm kadar gül diktiler köye onları buradan tebrik ediyorum. Helal kazanca yöneliyorlar. Rabbim devamını getirsin. onları dışlamayalım bizden biri olarak kabul edelim.

Mücahid topçu

12 Nisan 2018 Perşembe 19:31

Allah bu polislerimizin daima yardımcısı olsun adamlar ewine barkına gitmiyor sırf bizler için ayaklarına taş değmesin.

Vatan mahallesi sakini

12 Nisan 2018 Perşembe 17:27

Ispartaya geldim geleli yaklaşık 10 yılı aşkın süredir Vatan mahallesinde oturuyorum. Bence çok güzel mahalle. Her mahallede olduğu gibi bu mahalledede pislikler çıkar keşke hiç olmasa inşallah Emniyet güçlerimiz sayesinde bunlardan da eser kalmayacak bunun yanında vatandaşlarımızın da duyarlı davranıp emniyet güçlerimize yardımcı olmaları çocuklarımızın geleceği için önem taşımakta diye düşünüyorum.

JİLET EKREM

12 Nisan 2018 Perşembe 08:51

ISPARTANIN ÜVEY EVLADI VATAN MAHALLESİ

Ahmet SOYLU

12 Nisan 2018 Perşembe 08:23

Allah sizlerden razı olsun.Allah güç kuvvet versin.Allah sizleri her türlü hainlikler den iftiralardan muhafaza eylesin.Allah sizleri kendi yolunda gidenlerden eylesin inşaallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR