28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 58 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 58 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Isparta

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı
Isparta'da Haziran ayı içerisinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında toplamda 58 şüpheli yakalandı. 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Haziran Ayı içerisinde yapılan operasyonlarda yakalanan şüpheli şahıslardan 45,93 Eroin maddesi, 20,7 gram Esrar maddesi, 7,04 gram Metamfetamin maddesi, 6,55 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 567 adet Sentetik Ecza, 1 Adet Av Tüfeği, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 25 dolu Fişek, 1 Hassas Terazi, Uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapıldı. 58 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edidi. 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilirken. 2 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Prozax32

02 Temmuz 2020 Perşembe 07:10

Öncelikle ben 10 yılını bu işlerde kaybetmiş şu anda bırakmış bir insanım, ıspartada ki gram bile satamayan insanları aldılar yıllardır tamam lafım yok alsınlar zerre acımam ama bu antalya neden bitirilmiyor bu kadar zor mu 3 5 evin tepesine çöküpte onlara adım attırmamak? Afamlar kiloyla indirip satıyo neden 15 yıldır bitirmiyosunuz? Bilmemeniz imkansız burdurdaki denizli konyadaki bağımlı ****ara mal almaya geliyor biliyorsa siz nasıl bilmiyorsunuz? Antalya narkotik işini yapamıyor net!

mahoni bana bak

02 Temmuz 2020 Perşembe 03:16

mahoni güvenlik güçlerinin bu konuda üstün çaba gösterdiğinden şüphen yoksa. sendede bi oyun var demektir. sende bu üçgene dahilsin demektir.. birileri birilerine yol veriyor olan psikolojik bunalıma girip bağımlı olmuş yardıma muhtaç akli dengesinde problem olan zordaki vatandaşa oluyor. yıllardır zeytinköyün ne halt olduğu belli. bişeymi yapıyolar? bu pisliği getiren ****ürenler belli ne dokundukları var ne bişey yaptıkları arada böyle 3 5 fason operasyonla halka show yapmaktan başka bişi yok.

ömer başkan

01 Temmuz 2020 Çarşamba 22:35

Mahoni

01 Temmuz 2020 Çarşamba 16:30

Eger bunca ugraşa cabaya ****rete bu durdurulamıyorsa br yerde kaçak var demektir birisi engel koyuyor demektir ( güvenlik güçlerimiz bu konuda üstün ****ret gösteriyor şüphem yokk) lakin neden bitmiyor yurt çapında kim veya kimler engelkemeye çalışıyot

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR