20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA VATANDAŞLARDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

ISPARTA'DA VATANDAŞLARDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Isparta

Isparta'da 15 Temmuz ve Şehitler Meydanı'nda ellerinde Türk Bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar mehmetçiğe destek verdi.

Isparta'da vatandaşlar, İdlib'de saldırıları önlemek, Türkiye'nin hudut güvenliğini sağlamak, göçü ve insanlık dramını engellemek amacıyla bölgede bulunan Mehmetçik'e destek verdi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk milletinin bugüne kadar tek şehidinin kanını yerde bırakmadığını söyledi.

Vatandaşların sakin olması gerektiğini belirten Seymenoğlu, "Hep beraber hareket edeceğiz. Her il, her ilçe farklı düşünür farklı hareket ederse Allah korusun o sıkıntı. Sakin olmak lazım, aşırıya kaçarak insanları da sıkıntıya sokmamak lazım." diye konuştu. Tüm siyasi partilerin aynı noktada buluştuğunu vurgulayan Seymenoğlu, "Eninde sonunda bunu başaracağız. Sakin olmak lazım, çevremizde bulunan aramızda bulunanlardan provokatörlüğe yaklaşanlar olabilir. Bugün siyaset günü değil, bugün birlik beraberlik zamanı cepheye destek verme zamanı. Milletimizin başı sağ olsun, yaralılarımız var Allah onlara şifa versin." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

28 Şubat 2020 Cuma 18:32

bu vatan bizim..............................nerdemi bu millet sesi çıkmaz bunların böyle durumlarda bunlar sadece kemal beyi yumruklarlar ve gülerler reyisleri hata yaptımı ortada görünmezler sesleri çıkmaz 15 temmuzda milleti sokaga dökenın bu gece hiç sesi çıkmadı birde askerimizi vuran putşini arayıp birlik ve beraberliğe devam dedi bu ülkenin muhalefetiyle biraraya gelipte bu kadar vahim bır durumu ****iz bile etmiyor kibir abidesi

bu vatan bizim

28 Şubat 2020 Cuma 12:56

Gaziler ve Şehit yakınları olarak sadece biz mi yaşıyoruz sadece bu ülkede nerde bu millet üstünde ölü toprağımı serili bu ne seslik bu ne korkusu bizler şehitlerimizi kendimiz için değil bu cennet vatan için verdik bunu karşılığı sessiz kalmakmı bumu Türk milletinin duruşu Ey kardaşlar uyanın,Şu Türklük'e can verin;Hep arılar kovan'ınTuran-ili Türkler'in! vatan namustur vatanı satan ve benim ülkeme kaçanlar sütü bozuktur

murat

28 Şubat 2020 Cuma 12:47

100'den fazlaymış şehit sayısı. Allah rahmet eyleye

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR