20 Nisan 2024 Cumartesi

Ispartalılar Kademeli Normalleşme kararını bekliyor

Vaka sayılarında düşüş yaşayan Ispartalılar Kademeli Normalleşme kararını bekliyor

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdeye göre kademeli normalleşme 1 Mart'ta başlayacak. İllere göre haftalık vaka sayısı haritası, 1 Mart’ta başlayacak normalleşme sürecine en yakın ve en uzak illeri ortaya koydu. Buna göre Isparta, bir hafta önceki açıklanan haritaya göre  vaka sayısında düşüş yaşıyor. 

Normallaşme 1 Mart'ta başlıyor. 4 Gruba ayrılarak kademeli normalleşme süreci resmen başlayacak. İstenilen düzeye ulaşılamayan şehirlerde korona önlemleri devam edecek.

ISPARTA VAKA SIRALAMASINDA 62 SIRADA

Isparta'da vaka sayısında 62. sırada yer aldı. Isparta'da her geçen hafta pozitif vaka sayısında düşüş yaşanıyor. 1 Mart'ta Isparta'da kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması bekleniyor.

Gözler Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında toplanan İl Hıfzısıhha Kurulu'na çevrildi. Yapılacak olan toplantının ardından kararlar netlik kazanacak.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hülya

25 Şubat 2021 Perşembe 10:43

yasaklar esnesin artık lütfen ısparta zaten kücük bir ildir cok sıkmaya başlıyor rahatlasın lütfen

Ispartalı emektar öğretmen

25 Şubat 2021 Perşembe 08:38

62.sıra iyimi oluyor yani?zaten nüfusa göre ısparta kaçıncı sırada???

Hilmi

25 Şubat 2021 Perşembe 07:49

Okullarin hepsi açilsin artik yeter uzaktan olmuyor .

Selcuk.mdr.32

25 Şubat 2021 Perşembe 00:02

Vaka değil ÖLÜM ORANI ÖNEMLİDİR ülkemizde ortalama günlük 2 bine yakın insan ölmektedir hastalık kanser yaşlılık vesaire sebeplerden lütfen Bu CORONA gribini abartmayın bu kadar .!! ve ASLA SAKIN TEST OLMAYIN Test yoksa vaka ve salgında olmaz.! Zaten TESTLERİN YÜZDE 84 TEN FAZLA HATALI SONUC VERDİGİNİ SAGLIK ÖRGÜTÜ BİLE KABÜL ETTİ VERİLEN İLAÇLARIN YIKICI YAN ETKİLERİDE MALUM ZATEN.

Isparta

24 Şubat 2021 Çarşamba 22:47

Normaleşmeye gecersek gene patlar vaka sayısı

Vay

24 Şubat 2021 Çarşamba 22:45

Merkezdeki okulları açın artık çocuklar avare oldu yaaaa

Ali ak

24 Şubat 2021 Çarşamba 21:10

Lokanta kafeterya esnafının canını çok yaktınız tüm yükü bu sektörlerin üzerine yıktınız! Karadeniz de aylardır kapalı bu sektörler etkisi oldu mu? Hayır. Kayak otelleri dolu şehir içinde ki otellerde maç yayınları kalabalık ortamlar yaa şu işi tam yapın Top yekün sokağa çıkma yasağı verin yada bu insanlara daha fazla pandemi yükünü yüklemeyin yazıktır günahtır adaletsizliktir bu tutum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR