29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’NIN EN BÜYÜĞÜNÜ AÇIYORLAR

ISPARTA’NIN EN BÜYÜĞÜNÜ AÇIYORLAR

Isparta

Isparta’nın renklerini farklı bir konseptle fotoğraf karelerine sığdırmayı amaçlayan Sedat Kocagöz ve Ümit Gökçimen, Türkiye’de sayılı fotoğraf merkezi yatırımlarından  birinin altına imza atıyor.

Isparta en büyük fotoğraf merkezine kavuşuyor. Yeşilçam Fotoğrafçılık ikinci şubesini farklı bir konseptle hizmete açmaya hazırlanıyor. Sedat Kocagöz ve Ümit Gökçimen’in işletmeciliğinde Türkiye’nin sayılı fotoğraf merkezlerinden biri Isparta’ya kazandırılıyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL DEKORLAR

Isparta’nın en büyük fotoğraf stüdyosu konseptini Isparta’ya kazandırmak amacıyla yola çıktıklarını aktaran Sedat Kocagöz “Ispartalılar yeni nesil fotoğrafçılıkla tanışacak. İlk kez konsept bir merkez oluşturuyor.  Üç katlı olan konseptimiziz üst katında tamamen düğün fotoğrafları için geliştirilmiş  gelin ve damatlara özel çekilen fotoğrafları seçebilecekleri tasarım merkezi, albüm modelleri yer alıyor. Giriş katımızda gündelik fotoğraf ihtiyaçları için danışma merkezimiz bulunuyor.  Ayrıca çocuklarımız için Isparta’da ilk kez çocuk konseptine dönük özel hazırlanmış dekorlar da bulunuyor. Bunun yanında makyaj hazırlık alanları da mevcut. Mezuniyet, özel gün ve gecelerde, doğum günlerinizde anı yakalamak için Yeşilçam Fotoğrafçılık olarak hizmetimizi kaliteden ödün vermeden sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

EN DOĞRU EN HIZLI ÇÖZÜMLER

Kocagöz’ün ortağı Ümit Gökçimen de profesyonel bir çekim ekibiyle müşteri memnuniyetinden taviz vermeden çalıştıklarını belirterek “Dış çekimlerin her aşamasında müşterilerimizle diyalog halinde çalışma sergiliyoruz. Teknolojinin son ürünleriyle  çekimlerimizi yapıyoruz. Sadece fotoğraf çekmiyor, dış çekim, düğün hikayesi , doğum hikayesi, havadan görüntüleme, reklam ve tanıtım filmi, mezuniyet çekimleri hizmetini veriyoruz. Yeşilçam Fotoğrafçılık, sizlere en doğru, en hızlı, en uygun çalışmayı sunar” dedi.

İLETİŞİM

  Çelebiler Mah. 119 Cad. No: 15/1 / Isparta

Tel:0246 500 55 250

Sedat Kocagöz +90 532 315 77 67

Ümit Gökçimen +90 536 954 77 67

info@yesilcamfotografcilik.com

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Çalışkan

16 Eylül 2019 Pazartesi 13:26

İlgi alaka yok, 7 temmuz 2018 de çekimler yapıldı. Çekim yapan arkadaşın fotoğrafçılıkla alakası yok. Albümün elimize geçiş tarihi 16 eylül 2019. Aradan bir yıl iki ay geçmiş. Daha başka birşey yazmama gerek yok, siz varın anlayın. Sakın gitmeyin, kimseye önermeyin. Başkaları da sıkıntı çekmesin.

Pala

23 Mayıs 2019 Perşembe 08:25

Sektörde ki tecrübelerini uzun yıllarca önlerine koyulan engellerle kazanmış iki başarılı abimizden bahsediyorum. Emekleri ve çabaları muazzam. İnşallah yolları açık olur. Bir de unutmadan ekleyelim. Fotoğrafçının işi fotoğraf çekmek olmalı. Organizasyon, gelinlik satmak siyasi partilerle dirsek temasında bulunmak esnaflığa aykırı bir tutumdur.

Ergün

21 Mayıs 2019 Salı 21:22

Ümit gokcimen kardeşime hayırlı bol kazançlar dileğim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Taha

21 Mayıs 2019 Salı 21:00

Kalite,hizmet,donanım tam manasıyla işinin hakkını veriyorlar.Dugun fotoğraflarımız mük****l kalitede Sedat beye ve Ümit beye tüm Yeşilçam ekibine tesekkur ederiz.

Aykut ÖVER

21 Mayıs 2019 Salı 18:21

Süper olmuş ellerinize sağlık. Bol kazançlar kardeşlerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR