19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA’NIN GÜNDEMİNİ BİRLİKTE TUTACAĞIZ

ISPARTA’NIN GÜNDEMİNİ BİRLİKTE TUTACAĞIZ

Isparta

Mustafa BAŞ yazıyor...

Merhaba değerli okuyucularım. Bundan böyle sizinle çeşitli zamanlarda ‘Gerçek Gündem’ köşemle bir araya geleceğim.

Bilindiği gibi; ilimizde ikinci bir televizyon daha açıldı: BLT Türk. 22 Eylül 2019 tarihi itibariyle yayına başlayan yeni televizyonumuzun Isparta’ya görsel basın açısından yeni bir soluk getireceğine inanıyorum.

Biz de, Usta Gazeteci değerli abim ortağım Tarkan Çetin ile birlikte Isparta’nın gerçek gündemini birlikte tutacağız.

Onun için her hafta Çarşamba günleri saat 20.45’de BLT Türk ekranlarında yayınlanacak olan bu programın adına ‘Gerçek Gündem’ ismini verdik.

Gazeteci abim değerli Tarkan Çetin’in moderatörlüğünde yayınlanacak olan programda bende konuklarıma soracağım sorularla katkıda bulunacağım.

Bu programı yapmaktaki amacımız ne? Önce sizlere bunu açıklamak istiyorum. Adından da anlaşılacağı gibi, Isparta’mızın yani şehrimizin gerçek gündemini tutmak. Malumlarınız olduğu üzere ilimizde bu formatta bir program yayını yok.

Halkımız, şehrimizin gerçek gündemini bundan böyle bizim programımızla yani BLT Türk’te yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programı ile tutacak.

Programımızın ilkini geçtiğimiz Çarşamba günü Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’u konuk ederek yaptık. Söz konusu programla ilgili tarafımıza olumsuz hiçbir dönüş almamakla birlikte çok sayıda olumlu dönüşler oldu. Bu da bizi son derece memnun etti ve böyle bir programın Isparta’mız için ne kadar gerekli olduğunu ortaya koydu.

Bu nedenle, tüm Isparta halkımıza ve BLT Türk izleyicilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Yukarıda da saat ve gününü vurguladığım gibi, programımız her hafta Çarşamba günleri saat 20.45’de BLT Türk ekranlarında yayınlanacak. Programımızın bu haftaki konuğu yani bugün 13 Kasım 2019 tarihindeki bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Sayın Nail Bayram beyefendi olacaktır. Kendisine, başta partisi ile ilgili çalışmalar olmak üzere Isparta’nın gündemindeki tüm konuları sorarak görüşlerini alacağız. Umarım, ilk programda olduğu gibi, bu programa da siz değerli vatandaşlarımızdan büyük ilgi olacağına inanıyorum.

Şimdiden iyi seyirler diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum….

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

13 Kasım 2019 Çarşamba 18:49

Tarkan ve Mustafa bey kardeşlerimiz Isparta için güzel programlar yapacağına inancımız tamdır, duymak istediğimiz soruları duycazgörmek istediğimiz kişileri görcez gençler size güveniyoruz

kapcıklara

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:21

karakale... gelinen noktada sözde ülkücü sözde milliyetçi naylon akp contalarınada bu millet güvenmiyor artık.. akıl mantık izan kavramı yitik yada bitik guruh diyor artık. siz 3 parmak şovmenisiniz artık..

Euro 4

13 Kasım 2019 Çarşamba 16:11

Ispartanın gündemi olsa nolur olmasa nolur

KARAKALE/21

13 Kasım 2019 Çarşamba 15:53

BAŞI BİR ÜLKÜCÜNÜN ÇEKMEDİĞİ,HİÇ BİR OLAYA KATILMAYIZ. ÜLKÜCÜ OLMAYAN HİÇ BİR BASINA ĞÜVENMEYİZ. DEVLETİN BEKASINDAN YANA OLMAYAN.HİÇ BİR HABER KURULUŞUNA ĞÜVENMEYİZ.BENİM ŞAHSİ ĞÖRÜŞÜM BU YÖNDEDİR.şarlatanlık değil ,BEDENİ TÜRKE,RUHU İSLAMA BENZEMEYEN. TAKLİTÇİ HABER KURULUŞLARINA ĞÜVENMEYİZ. BU KADAR NET

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR