29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA’NIN TIR PARKI SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

ISPARTA’NIN TIR PARKI SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Isparta

SS. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağ, Bozaönü yolu üzerine kuracakları tır parkı için yer kiralayan Belediye Başkanı Yusuf ziya Günaydın’a teşekkür etti. Sağ “SS. 17 Nolu Isparta Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a kamyon ve tır garajı yapılmasına vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. Her daim yanımızda olup sorunlarımıza çözüm bulmasından dolayı memnun olduğumuzu ifade ediyoruz. Kooperatif üyelerimize de tır parkı sorunumuzun giderildiğini duyuruyoruz” dedi.

Isparta’da tır parkı olmaması nedeniyle mahalle aralarına, sokaklara yada sanayi sitesi etrafına park edilen kamyon ve tır gibi yüksek tonajlı araçlar için harekete geçen S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağ ve yönetim kurulu üyeleri Bozanönü yolu, Çevtem karşısındaki 12 bin 500 metrekare alana tır parkı kuracak. Alan için Isparta Belediyesinin yaptığı ihaleyi alan S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bölgede çevre düzenlemesi yapılmış, güvenlikli, içinde lokal benzeri sosyal alanları da bulunan modern bir kamyon garajı yapmayı hedefliyor. 

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen İbrahim Sağ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a kamyon ve TIR garajı talebinde bulunmuştu. S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İbrahim Sağ, Isparta Belediyesi tarafından ihale ile Bozanönü yolu Çevtem karşısındaki 12 bin 500 metrekare alanın tır parkı olarak kiralandığını söyleyerek “Biz bugüne kadar Sayın Başkanımızdan her türlü desteği aldık. Bundan sonra da alacağımıza eminim. Bizim en büyük sorunumuz bir kamyon garajımızın olmaması. Dünyanın her yerinden Karaağaç mahallesinde bulunan Gümrük Müdürlüğüne kamyonlar geliyor, bir yerimizin olmaması nedeniyle bu araçlar o mahallede park ediliyor. Bu da hem mahalle sakinlerimize rahatsızlık veriyor hem de kamyoncularımız için büyük sıkıntı oluyor” dedi.

SANAYİ İÇİNE KAMYON TIR VE DORSE BIRAKILMAYACAK

Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı da, “Bugüne kadar bu sorun dile getirilmemiş. Kamyoncularımızın desteklenmesi gerekiyor. Bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini söylemiştik. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da talepleri dinledikten sonra, kalıcı bir çözüm üretti. Bundan sonra sanayi sitemizin içine kamyon, tır, dorse bırakılıp gidilmeyecek. Kamyoncu esnafı kendi tır parkına aracını park edecek, gözü arkada kalmayacak. Kamyoncu esnafımızın bundan sonra açlarını sanayi içine bırakmamaları hususunda hassasiyet göstermesini bekliyoruz.

BÖLGENİN R-1 BELGELİ İKİ KOOPERATİFİNDEN BİRİ

S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Akdeniz bölgesinin resmi ihaleye girerek iş alma yetkisi bulunan R-1 belgesine sahip kamyon iki kooperatifinden biri. Akdeniz bölgesinde sadece iki kooperatifte bulunan belge Türkiye’nin dört bir yanında resmi ilan yolu ile yapılacak taşıma işlerine teklif verme hakkı sağlıyor. 130 aktif üyesi üzerinde 300’ün üzerinde araç bulunan S.S. 17 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı İbrahim Sağ Isparta’da 2 bine yakın kamyon ve TIR bulunduğuna dikkat çekti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aaa

09 Şubat 2019 Cumartesi 10:07

Len ne çözümü 6 defa belediye ye ihbar ettik 6 defa da 155 e hiç bir çözüm yok emre mahallesi 3856 sokak ayad inşaat teras park evleri nin önüne bi zahmet bakin tam 5 tane tir park ediyor bi şey yaptığınız yok boşa milleti kandırmayın resmen caddeyi tır park i yaptılar

Hamit.

08 Şubat 2019 Cuma 18:58

SEÇİMLERİN SÜRESI UZATILSIN YALAN DOLAN CALIŞMAYA BAŞLADI..

Böyle siyasetçilere Her gün seçim lazım

08 Şubat 2019 Cuma 18:53

Yazık günah değil mi bize.Seçim zamanı deliler gibi hizmet eden bir belediye başkanı.Seçimden sonra tek derdi imar açmak olan bir belediye başkanı.Diğer iller ne kadar önde biz hala heykel dikme derdinde.Yazık oluyor bu memlekete yazık.Hem de çok yazık.

Vatandaş

08 Şubat 2019 Cuma 18:40

Rentacar cılara park yapsanız bide. Yollar vatandaşlara kalsa. Seçim zamanı bari bu işlere bi el atın.

mehmet gembay

08 Şubat 2019 Cuma 16:27

Tırcıyı dinliyecen. Önemli şeyleri öğrenirsin. Yerinde bir hamle olmuş. Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanımız Mahmut Boyar beyefendinin uyarısını dikkate alsınlar

ESNAF

08 Şubat 2019 Cuma 13:47

İŞTE ÇALIŞMA BU VE BELEDİYE DESTEĞİ BUDUR KAMYONCULARA. ARTIK SANAYİ İÇERİSİNDE VE ŞEHİR MERKEZİNDEKİ BOŞTA DURAN KAMYON VE TIRLAR TIR PARKINA GİDERLER. ŞEHİR İÇİNDE VE SANAYİDE TRAFİK RAHATLAR. SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR