27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTASPOR, AYDIN YILMAZ İÇİN GÖRÜŞMELERDE

ISPARTASPOR, AYDIN YILMAZ İÇİN GÖRÜŞMELERDE

Isparta

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ispartaspor, Galatasaray’dan Aydın Yılmaz’ı almak için görüşmelere başladı. Yeşil –Pembeli ekip görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Sarı – Kırmızılı futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Galatasaray alt yapısından yetişen ve önceki yıl A Takımına alınarak takımda forma giyen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımından uzak kalan, geçtiğimiz sezon ise Sakaryaspor’a kiralanan Galatasaray’ın futbolcusu Aydın Yılmaz’ı Ispartaspor almak için girişimlere başladı. Bu konudaki görüşmelerin son aşamaya geldiği ve söz konusu futbolcunun Ispartaspor’a gelmesi an meselesi olduğu belirtildi.

NEXUS SPORT DUYURDU

Nexus Sport Sosyal Medya Sitesi Galatasaraylı Aydın Yılmaz’ın Ispartaspor’la görüşme halinde olduğunu ve görüşmelerin son aşamaya geldiğini duyurdu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Necati

27 Ağustos 2020 Perşembe 22:56

Ne aydın yılmazı kardesım dalgamı gecıyosunuz kaç senede nerde top oynuyo bi bakın menajerlerin zorla vermeye çalıştıkları senede anca 2 3 macı olan emekli topçu sırf adı var diye o kadar parayı boşuna vermeyin yazık gunah bize genç kaliteli futbolcular lazım

Isparta sevdalisi

27 Ağustos 2020 Perşembe 17:44

Hic bi zaman ispartada futbol oynamamis ama hep sırf isparta dogumlu diye ispartanin yetistrmis yalanini attigniz yusuf denen topcunun bal liginde o kadar zorlu zamanlardan gecen ispartasporumuza bir kurus faydasi olmamis desteklemis ama 3.lige cikinca bacanagi kac senedir top oynamayan adı var diye yolladgi isi bitmis futbolcu eskisi aydin yilmazi ispartaspora postalayip para kazandrma derdinde zaten oynasa 3.lige gelmez bize genc dinamik topcular lazim populist eski topcular degil

ESNAF

27 Ağustos 2020 Perşembe 15:23

AYDIN YILMAZ KULÜPSÜZ YANİ EMEKLİ

Captain Morgan

27 Ağustos 2020 Perşembe 12:57

Aydın 2015 yılında Galatasaray'dan ayrıldı.

Saygı

27 Ağustos 2020 Perşembe 11:49

Ispartaya disiplinli başarıya aç oyuncular lazım.ununu elemiş eleğini asmış oyunculara para dökmeyi bırakın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR