28 Mart 2024 Perşembe

Ispartaspor Kulübü ve 2 yönetici disiplin kuruluna sevk edildi

Ispartaspor’a kötü haber Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan geldi. Kurul, geçtiğimiz hafta Isparta’da oynanan Şile Yıldızspor maçının sonunda çıkan olaylar nedeniyle kulübü ve kulüp yöneticilerinden Mustafa Marulcu ve Emin Ursavaş’ı Disiplin Kurulu’na sevketti. Bu konuda nasıl bir ceza verileceği ise daha sonra karara bağlanacak.

Isparta

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, 17 Şubat’ta Isparta Atatürk Stadyumunda oynadığı ve 0 – 0 golsüz sona eren karşılaşmanın sonunda meydana gelen olaylar nedeniyle ceza ile karşı karşıya.

İŞTE O KARARLAR;

Konu ile ilgili olarak Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından alınan kararlarda şöyle denildi:

ISPARTA 32 SPOR Kulübü'nün 17.02.2021 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-ŞİLE YILDIZSPOR Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

 ISPARTA 32 SPOR Kulübü idarecisi MUSTAFA MARULCU'nun aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 18.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

 ISPARTA 32 SPOR Kulübü idarecisi EMİN URSAVAŞ'ın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 18.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

zeroş

24 Şubat 2021 Çarşamba 12:50

ağzını tutamayan adamdan idareci olmaz her ligde durum aynı profesyonel olun biraz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR