16 Nisan 2024 Salı

ISPARTASPOR’DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

ISPARTASPOR’DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

Isparta

Misli.com 3’ncü Lig 3’ncü Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, orta sahaya genç ve yetenekli bir isim daha kazandırdı. Yeşil pembeli ekip kadrosuna Hatayspor’dan Semih Üstün’ü kattı.

Ispartaspor yönetimi transfer çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Yeşil pembeli ekipte son olarak orta sahaya genç bir oyuncu kazandırıldı. 21 yaşındaki Semih Üstün önceki gün imzayı attı ve çalışmalara başladı. Yönetim Kurulu üyelerinden Emin Ursavaş tarafından imzası alınan yetenekli oyuncu Isparta’da ve Ispartaspor’da oynamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.  Yönetim Kurulu üyesi Ursavaş’ta genç oyuncuya başarılar diledi.

SEMİH ÜSTÜN’ÜN KARNESİ

21 yaşındaki genç yetenek Hatayspor haricinde, Osmaniyespor Futbol Kulübü, Körfez Spor Kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor gibi takımlarda da top koşturdu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eğirdirli Deli Emin

18 Eylül 2020 Cuma 20:24

namı değer Eğirdirli deli emin Ispartaspor kimlere kalmış çıktığı gibi düşürmeseler bari

Erhan

18 Eylül 2020 Cuma 20:01

Yılların yöneticisi Emin bey.tebrik ederiz,basarilar dikeriz

Ispartalı

18 Eylül 2020 Cuma 17:56

Bu kulüp zihniyet olarak hala amatörde kalmış. Resmi site yok, yönetim desen kim ne iç yapar belli değil, transfer politikası içler acısı, sosyal medyada taraftar hesap yönetiyor, imzalar masada düzensiz attırılıyor. Eyy yöneticiler seneye amatöre düşersiniz bu kafayla tekrar. Gerçi seneye kümse kalmayacak bu gidişle yönetimden ama elinize geçen şu fırsatı keşke güzelce değerlendirebilseniz. Bakın buraya yazıyorum bu gidişle ilk yarı küme düşme potasında tamamlar bu takım.

ıspartalı

18 Eylül 2020 Cuma 17:33

kimler yönetimde belli değil açıklansada herkez bilse

Adamım

18 Eylül 2020 Cuma 16:44

Yönetim kurulu kimlerden oluşuyor bir türlü öğrenemedik . Web sayfasına hazırlayın. Amatörlüğü bırakın artık

Isaprta3232

18 Eylül 2020 Cuma 16:01

2 gün sonra maç var imza yeni atılıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR