28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'YI SARSAN CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME

ISPARTA'YI SARSAN CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME

Isparta

Isparta'da, tartıştığı üst kat komşusu üniversite öğrencisi Enes Selçuk'u (22), pompalı av tüfeği ile vurarak öldüren M.G. tutuklandı.

Olay, geçen gün saat 10.30 sıralarında Çünür Mahallesi'nde meydana geldi. 2 katlı binanın alt katında oturan M.G. ile üst katında oturan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Enes Selçuk arasında henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle iddiaya göre M.G. pompalı av tüfeği ile Enes Selçuk'u ateş ederek vurdu. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Enes Selçuk, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Karın bölgesinden yaralandığı belirtilen Enes Selçuk, tüm müdahalelere rağmen  yaşamını yitirdi.

Enes Selçuk'un cenazesi bugün işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya götürüldü.

Olaydan sonra gözaltına alınan M.G. ise polisteki işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Türkiyeli

11 Mart 2019 Pazartesi 13:17

Gerçekten flaş gelişme, bu yazdıklarınızı ilk defa okuyoruz iyi ki yazdınız. Süpersin bomba 32 (!)

A.K.

11 Mart 2019 Pazartesi 10:13

Aslı astarı olmayan yalan haberlerle milleti Kandırıyorsunuz .Bomba 32 yi arıyoruz yaptığınız haber yanlış diye telefonlara bakan yok tartışma filan yok hicbir şekilde .ayrıca doktor adlı yorumcunun yazdıklarıyla da olayın yakından uzaktan alakası yok lazermis filan 4 aydır hazırlanmış bunlarda yalan laf kalabalıgı yapipta milleti kandırmayın.

Ferhat Arat

11 Mart 2019 Pazartesi 01:04

Doktor isimli kullanıcı, Lütfen bana ulaşın instagram @ferhattaratt

Ferhat Arat

11 Mart 2019 Pazartesi 01:04

Doktor isimli kullanıcı lütfen bana ulaşırmısınız rica ediyorum..

Ebrar

10 Mart 2019 Pazar 09:05

Doktor bey doğru söylüyorsunuz Enes'i tanıyorduk . LÜTFEN DOĞRU HABER YAPSINLAR !

Doktor

10 Mart 2019 Pazar 00:15

Bu adam tutuklandı dendi ama bu adam 3 hafta Manisa'da ruh sağlığı hastanesinde tedavi edilip tekrar salıverilecek. Yine halkın arasına salıncak. Bomba32 asıl yapman gereken haber bu. Bu adam tekrar vatandaşın arasına salınacak. Tekrar ruhsatsız silah bulup yine birilerini öldürecek. Diğer haberdeki yorumum: Kimse bilmiyor ki adam şizofreni tanılı cezai ehliyeti olmayan biri. Çocuk 4 aydır beni lazer silahı ile vurcak diye alüminyum giymiş karşı plan yapmış...

vallahi pes billahi pes

09 Mart 2019 Cumartesi 19:08

sdü ögrencisi diye rektör olaya müdahil oldu diyor.Bu konuya el atsın diyor...Ya arkadaş müdahil olacak tabi çünkü ögrencisi iyice şirazeden çıktınız. ne dediginizi dahi bilmiyorsunuz.HARBİ rumuzlu zaat sana diyorum sana...Bomba 32 lütfen şu yorumu yayınla....

çakma yorumcular

09 Mart 2019 Cumartesi 18:53

başka bir sığırda rektör nerde demiş, burdakide rektör niye karısıyor diyor. harbi .......sınız harbidende

Harbi herhalde bizle kafa buluyor

09 Mart 2019 Cumartesi 18:00

Harbi sen ne içtiysen bende senin içtiginden istiyorum.

Kafanıza taş düşse rektörden bikeceksiniz

09 Mart 2019 Cumartesi 14:03

Harbi rumuzlu arkadaş rektörún bu olayla ne ilgisi var nereye bağladın bı işi hayret bişey ...

Harbi

09 Mart 2019 Cumartesi 09:47

Bir insanı öldürmek tabiki doğru değil. Ama ben rektörün bu olaya sırf SDU öğrencisi diye müdahil olmasına üzüldüm. Ben daha önce kirada oturduğum evden sırf yan komşumuz ünivesite öğrencilerinin hayasızlık ve gürültülerinden muzdarip olduğum için ve katil olmamak için çıkmak zorunda kaldım ve iyiki ev sahibi değilim diye sevindim.Amacı okumak olanları dahil etmiyorum ama bu ****lık yapanlara kim dur diyecek. Rektör bu konuya da bir el atsın bence

Huzur İçinde Hayat Yaşakak

09 Mart 2019 Cumartesi 01:01

Ülke Uçuş Can Pazarı Oldu Ülkede Yaşanmayacak Kadar Huzursuzluklar Doldu. Bir Canlıyı Öldürmek Bütün Canlıları Öldürmek'dir. Bir Canlıyı Yaşatmak Bütün Canlıları Yaşatmak'dır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR