16 Nisan 2024 Salı

İSTANBUL EMNİYETİ'NİN ÖNEMLİ BİRİMİNE ISPARTALI İSİM ATANDI

İSTANBUL EMNİYETİ'NİN ÖNEMLİ BİRİMİNE ISPARTALI İSİM ATANDI

Isparta

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Ispartalı Süleyman Gökdemir atandı. Başaralı isim Gökdemir’in böylesine önemli bir göreve getirilmesi hem teşkilat içinde hem de Ispartalılar arasında mutlulukla karşılandı.

İstanbul Emniyet Müdürü olarak atanan Zafer Aktaş  göreve başlaması ile birlikte ekibini de oluşturuyor. Müdür Aktaş ilk atamayı Aslen Isparta’nın Eğirdir ilçesinden olan başarılı polis amiri Süleyman Gökdemir ile yaptı.  Polis Amiri Gökdemir daha önce ise İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Böylesine önemli bir göreve getirilen Ispartalı Süleyman Gökdemir evli ve 2 çocuk babası. Başarılı çalışmalarıyla teşkilat içerisinde adından sıkça bahsettiren Gökdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Talha CANKAT

01 Temmuz 2020 Çarşamba 08:29

Polisimizi tebrik eder,başarılar dileriz.Haa Bakan işine gelince,TRABZONlu olmassan bakanlıkta yok.İSPARTA'nın bir yolunun bile olmadığını TÜRKİYE'yi gezince anlarsın.

ecelfeli

30 Haziran 2020 Salı 13:50

Adam gibi Adam... Bu görevi de layıkıyla yapar Allah'ın izniyle... Rabbim tüm polislerimizin ve güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun ...

Berkecan hoca

30 Haziran 2020 Salı 13:46

Nolmus ne var bunda , emniyet müdürünün çaycısı ispartali olsa onuda haber yapın, 15 yıldır 1 tane bakan çıkardı mi isparta ona bak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR