26 Nisan 2024 Cuma

İstanbul'da Isparta Gururu

Bayhanlar İnşaat İstanbul'un en gözde yerlerinden biri olan ATAKÖY'de inşaata başladı.

Isparta

Bayhanlar İnşaat İstanbul’un en gözde yerlerinden biri olan ATAKÖY’de inşaata başladı. Ispartalı bir firmanın İstanbul’da yer bulması önemli bir adım olarak değerlendirildi

Isparta’nın önemli inşaat firmalarından Bayhanlan İnşaat adını tüm Türkiye’ye duyuruyor. 
Isparta’da yaptığı konutlar ve konsept ile farklılık yaratan Bayhanlar İnşaat İstanbul’un en gözde bölgelerinden olan Ataköy’de inşaata başladı.
28 dairelik inşaatın kabası tamamlandı. Bayhanlar İnşaat sahibi Alper Bayhan, İstanbul pazarında da yer edindiklerini belirterek şunları söyledi:
“İstanbul gibi bir şehirde Ispartalı bir firma olarak iş yapmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Isparta’daki inşaat çalışmalarımız aralıksız sürecek. Isparta ekonomisine katkımız, istihdamımız artarak sürecek.
Biz Ispartalı bir firma olarak İstanbul’a açılmak istedik ve ilk işimizi başarılı bir şekilde yapıyoruz. Dairelerimize ciddi bir talep var. Isparta’da olduğu gibi İstanbul’da ve Türkiye’de marka olma yolunda önemli çalışmalarımız var. İnşaat sektörüne hem Isparta’da, hem İstanbul’da katkılarımız sürecek Hedefimiz İstanbul’daki işlerimizi daha da büyütmek” dedi.
İnşaat sektörü gibi devlerin bulunduğu İstanbul’da Ispartalı bir firmanın yer bulması ve pazara girmesi, önemli bir adım olarak değerlendirildi. 
Ispartalı firmaların her sektörde Türkiye’ye açılması gerektiğini belirten otoriteler:”Büyümek ve ortaya vizyon koymak gerekiyor. Bayhanlar İnşaatı tebrik ediyoruz. Devamının gelmesini bekliyoruz. Diğer firmalara örnek olmalı” şeklinde konuştular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR