28 Mart 2024 Perşembe

İSTANBUL'DAKİ ISPARTALILAR MHPLİ YÖNETİCİLERLE BULUŞTU

İSTANBUL'DAKİ ISPARTALILAR MHPLİ YÖNETİCİLERLE BULUŞTU

Isparta

Milliyetçi Haraket Partisinin düzenlemiş olduğu Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla gerçekleşen İstanbul Sheraton Otel'de hemşeri dernekleri kahvaltı programına Isparta’dan MHP İl Başkanı Bail BAYRAM ve MHP Milletvekili  27. Dönem Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez katıldı. Programa İstanbul’daki Isparta ilçe ve köy dernekleri katıldı. Ayrıca Isparta Yalvaçlı olan Dünya Tekvando Şampiyonu Kübra Dağlı Sönmez de katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kurmay

19 Haziran 2019 Çarşamba 09:18

cumhur ittifakına desteğe gittinizde ıspartada ittifakı yok sayan bir belediyeniz var

alettin

18 Haziran 2019 Salı 12:43

ıspartayı fetettiniz sıra istanbulda.kurutun gelin orayı da

gerçekler

18 Haziran 2019 Salı 12:25

ey a b c partilerine oy vermiş kardeşlerim. siz en son ne zaman tanesi 1 milyon dolar arabalara binip sheraton otelinde kahvaltı keyfi yaptınız. bunu düşünün ve oyunuzu öyle kullanın. bizler böyle oldukça onlar daha çok 7 yıldızlı otellerde yan gelip yatarlar. saygılarımla.

emekli hukukcu

18 Haziran 2019 Salı 09:53

sadece seçimde oy istemek için gidip sheraton otelinde kahvaltı keyfi ile fotoğraf vermek hemşerilerden ne kadar uzak olduğunun göstergesi. mahallere varoşlara ulaşabilip sorunlarını dinleyip vatandaşımın dertlerine derman olabiliyormusunuz .zaten herkes kararını vermiş. ben olsam gitmişken istanbulu gezip tadını çıkarmaya bakardım.

başkan

18 Haziran 2019 Salı 09:05

Nail Bayram sanki Isparta yı başardıda istanbulu başaracak çok komik

Sönmez bayram

18 Haziran 2019 Salı 00:41

Yav genelde yerelde kendi yaşadığı memleketinde dostları akrabaları arkadaşları yanındayken başarısız olan bi başkan nn bi vekill adayı sözleleri hatırları gecmeyen ve başarısız olan birilerinin İstanbul da ne kadar Olur

MARDİN

17 Haziran 2019 Pazartesi 22:49

BEDENEN////TÜRK//// RUHEN,////İSLAM////TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAMİYET RUHUMUZDUR,RUHSUZ BEDEN BEDENSİZ RUH HİÇ OLURMU,diyorsanız.RAHMETLİ BAŞBUĞUMUZ,///ALPARSLAN TÜRKEŞ////i idama,sürğüne MAHKÜM eden marksistlere,amerikan beslemelerine BOZKURT(BÖRTEÇİNE) PENÇESİNİ indirme VAKTİDİR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR