19 Nisan 2024 Cuma

İŞTE GÜNAYDIN'IN YENİ VAATLERİ

2014 yerel seçimlerinden sonra yeniden göreve gelmeleri halinde yağmur ve sel olaylarını önleyecek altyapı çalışmaları yürütme vaadinde bulunan Günaydın, şehre otopark ve yeraltı otoparkları yapmayı da taahhüt etti.

Isparta

Isparta'nın MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cihan TV Network'te yayınlanan Anadolu'da Sabah programına konuk oldu. Programda hizmetlerini anlatan Günaydın, belediye olarak bimsblok üreten bir fabrika açtıklarını belirtirken, yeni yatırımları yalıtım, izolasyon ve kimyasal dolgu fabrikalarından söz etti. Günaydın, "Bizim sanayi ile istihdam umudu vermemiz gerekiyor. Fabrikalar bu anlamda gayet önemli." dedi.

Etnoğrafya Müzesi'nin yakınlarda hizmete girdiğini aktaran Günaydın, bu mekanda 3 bini aşkın kilimin bulunduğunu aktardı. Müzenin büyük ilgi gördüğüne işaret eden Günaydın, "Buraya uzmanlar gelip gidiyor. Çünkü tarihin derinliklerini anlatıyor. Çünkü, Anadolu'nun ana vatanımız olduğunu kanıtlıyor. Hocalarımızın araştırma merkezi olduğu muhakkak." ifadelerini kullandı. Günaydın, seçimlerden galip çıkması halinde yapacaklarını şöyle anlattı:

"Ben şehirci mimarım. Bunu belediye faaliyetlerime de yansıtıyorum. Altyapıdan başladım. Şehrin altyapısını eksiksiz yapmaya, tek şehir haline getirmeye çalışmam bundan kaynaklanıyor. Maalesef Türkiye'de altyapı ile uğraşmak tehlikeli ve seçimi kaybetme anlamında görülüyor. Bir defa gelecek dönem için yağmur ve selin olumsuz etkilerini önleyecek altyapı faaliyetlerimiz var. Bunun gelişimi olarak otopark ve yeraltı otoparkı yapacağız. Yine şehir seviyeli, yeşil alanlarla dolu bir yer olacak."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR