18 Nisan 2024 Perşembe

ITKM KONUSUNDA BAŞDEĞİRMEN’E DESTEK VERECEĞİZ

ITKM KONUSUNDA BAŞDEĞİRMEN’E DESTEK VERECEĞİZ

Isparta

TANDOĞAN: İYİ Parti, ITKM’nin çözümlenmesine yönelik bir tavır içerisindedir

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, “Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusunda şehrimizin ve Belediyemizin hakları saklı kalmak üzere, şehrimiz menfaatine atılacak her adımda sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destekçisiyiz. İYİ Parti, ITKM’nin çözümlenmesine yönelik bir tavır içerisindedir” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, yayınladığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

MHP DÖNEMİ ISPARTA ADINA BÜYÜK KAYIPTIR

 “31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Belediye Başkanı seçilen Sayın Şükrü Başdeğirmen’in 100 günlük icraatlarını ve Belediyenin durumunu içeren televizyon programındaki açıklamalarını ve söylemlerini sorumlu siyaset gereği yakından izledik. Sayın Başdeğirmen’in Isparta Belediyesi’nin MHP’li yönetimine yönelik açıklamaları, yapılan hatalar ve yanlışlıklar Isparta adına büyük bir kayıp olarak kayıtlara geçmiştir. Isparta siyasetinde var olan ve bundan sonra da daha güçlü bir şekilde var olmaya devam edecek olan İYİ Parti Teşkilatları olarak sayın Başdeğirmen’e tavsiyemiz tespit edilen usulsüzlükler ve yanlışlıkların yargıya taşımasıdır. Isparta halkının hak kayıpları ve Belediyemizin yaşadığı zararın telafisi için sorumlularından hesap sorulmalı, hukuksal mücadele sonuna kadar yürütülmelidir. İYİ Parti Isparta Teşkilatı olarak Isparta’nın menfaatine olacak bu tür adımlarda her zaman Belediye yönetiminin ve başkanının yanında yer alacağımızı buradan taahhüt ediyorum.

İYİ PARTİ GRUBU, ‘İYİYE İYİ’ DER

İYİ Parti, Isparta Belediye Meclisi’nde grubu olan bir siyasi partidir. Etkin ve yetkili, bilgi sahibi, tecrübeli belediye meclis üyelerimiz sayesinde Meclisimizin İYİ Parti Grubu, Isparta’ya yakışır bir siyasi tavır sergilemektedir. Sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘iyi’ ve ‘doğru’ yaptığına ‘iyi’ demiş ve desteklemiş, olumsuz olacağını düşündüğü konularda da itiraz şerhini koymuştur. Başkanlık makamından bilgilendirme talebinde bulunmuştur. İyi Parti Teşkilatları ve Meclis Grubu olarak Isparta menfaatine olan her konuyu destekleyeceğimizi buradan tekrar ilan ediyorum.

ITKM VE YENİ TERMİNAL PROJELERİ

Isparta Beledyiesi’nin önündeki en önemli konu; Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile yarım kalan Yeni Terminal Projesi’dir. Bizim talebimiz ITKM’de inşaata biran önce başlanması, Yeni Terminal’in de 2. bir ITKM olarak kalmamasıdır. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusunda şehrimizin ve Belediyemizin hakları saklı kalmak üzere, şehrimiz menfaatine atılacak her adımda sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destekçisiyiz. İYİ Parti, ITKM’nin çözümlenmesine yönelik bir tavır içerisindedir.

SORUMLULARDAN HESAP SORULURKEN İNŞAATIN DA BİTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

Yeni Terminal Projesi’nde de isteğimiz eksikliklerden, yanlışlıklardan, usulüzlerden ve maddi kayıplardan geçmiş yönetime ve sorumlularına hesap sorulurken, inşaatın bitirilmesidir. İYİ Parti Grubu, Yeni Terminal inşaatının bitirilmesine yönelik her adımda mevcut yönetimi destekçi olacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

28 Temmuz 2019 Pazar 15:02

Itkm yılladır çözülemedi. Savdaki koku sorunu yıllardır çözülemedi. Sayın Başdeğirmen, Valiyle, Milletvekilleriyle, Sayın Bakanla görüşüp bunları çözebilir.

PARTİSİZ/ MİLLİYETÇİ

27 Temmuz 2019 Cumartesi 20:47

Sonunda malumu ilan ettiler. Bir bölen dedik, partideki ülkücüleri ikna edemedik. Peşinden gittiğiniz insanlar sizi satar dedik, bize inanmadınız. Buyurun durum ortada. Ak Parti nin adayına baston koltuğu olmak için yarışıyorlar CHP ve İyi Parti yetkilileri. İyi ki o partinin Isparta'd gerçek zihniyetlerini sezerek erken uzak durd. Ülküdaşkarımı da bekliyorum. başınızda Bld Başkanı ile aynı zihniyeti taşıyan insan var. Durumunuzu gözden geçirin derim.Yoksa F.TÖ sevicilerle aynı yolda yürürsünüz.

Başkan

27 Temmuz 2019 Cumartesi 18:25

Seni de adam sanmıştım başkan..

tr

27 Temmuz 2019 Cumartesi 17:23

fevzi soner mevlüt çelik fahrettin bunlarla ne hesabı sracan bi sonraki dönem bunların yapacaklarını sorguasınız

Ispartalı

27 Temmuz 2019 Cumartesi 17:19

MHP 100 gün değerlendirmesi yapıyor Şükrü beyden ses çıkmadan CHP ve iyi parti zıplıyor ne ayaksınız siz kardeşim. Cumhur felan **** asıl ittifak ortada.

Deniz

27 Temmuz 2019 Cumartesi 15:05

Git dolgu yap be ...destek olmak için fırsat arıyorsunuz

Yazık

27 Temmuz 2019 Cumartesi 15:04

Evet ittifak ortağınız Akp yazık sizin sayenizde akp seçimi aldı bir de bu açıklamayı yapmayın bari

Vatandaş

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:51

İttifak ortağı açıklama yapmış

Mustafa S.

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:16

Gerçekten millete hayırlı birşey varsa destek vermek lazım. Işte gerçekten olması gereken bu. Helal olsun .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR