24 Nisan 2024 Çarşamba

ITKM’NİN KÜLTÜR MERKEZİ YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK

ITKM’NİN KÜLTÜR MERKEZİ YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan ITKM inşaatının tamamlanacağı sözü adım adım gerçekleşiyor. İnşaatta 225 işçiyle çalışılıyor. Sene sonuna kadar konferans, sinema ve diğer kültürel ve sosyal etkinliklerin yapılabileceği Kültür Merkezi bölümünün bitirilmesi hedefleniyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim döneminde vermiş olduğu vaatler bir bir yerine gelmeye devam ediyor.

Hiç şüphesiz, bu vaatlerin en önemlileri arasında görülen ve hatta ‘yılların kanayan yarası’ olarak tabir edilen, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinin (ITKM) tamamlanması geliyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından yoğun mesai harcadığı konuların başında yer alan ITKM inşaatının bitirilmesi noktasında artık ‘tünelin ucundaki ışık’ göründü.

ITKM’de şu anda 225 işçi ile çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ve her geçen gün inşaatta ciddi ilerlemeler kaydediliyor.

Tüm bu çalışmaları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de anlık olarak takip ediyor, inşaatın yapımını yakından inceliyor. Başkan Başdeğirmen, son olarak da ITKM inşaat alanına giderek burada gelinen son durumla ilgili inşaatın proje sorumlularından bilgiler aldı.

ITKM Proje Müdürü Esra Süslü tarafından yapımı devam eden konferans, sinema salonları ile daha birçok etkinliklerin yapılabileceği Kültür Merkezi bölümü ve inşaattaki genel çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e sunum yapıldı.

ITKM inşaat çalışmalarının 225 kişilik bir ekiple devam ettiğini söyleyen Proje Müdürü Esra Süslü, 27 Nisandan buyana imalatların aralıksız sürdüğünü aktardı.

Konferans salonları, dershane binası ile dış dükkânların revizyonunun hızla devam ettiğini imalatların gerçekleştirildiğini söyleyen Süslü, “Özellikle Kültür Merkezindeki çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor” derken, “İzolasyonlar, tüm çelik konstrüksiyonlar ve kaplama imalatları ile sene sonuna kadar bu salonları bitirme gayretindeyiz” görüşlerinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tekel

08 Ekim 2020 Perşembe 20:58

ITKM yeter artık bitsin bu ıtkm

Lost

05 Ekim 2020 Pazartesi 02:10

İnşaatın duvarları çürüdü siz inşaatı bitiriyorsunuz.En ufacık bir sarsintida bina yikilmasa iyi

MEHMETÇİK

04 Ekim 2020 Pazar 12:30

NEDEN BOŞ İSLERLE UGRASİLİYOR? NEDEN GELİR GETİRECEK YATİRİMLAR YAPİLMİYOR? İNSANLAR AÇ İŞSİZ.. AKPYE ASLA OY VERMEM ARTİK

çiçek

04 Ekim 2020 Pazar 12:01

orası için çok umutlanmıştım o yer zaten iş sektörü olmayan bu şehirde benim iş umudumdu yıllar geçti yaşta geçti siz benim hayallerimi umutlarımı öldürdünüz artık açılsa ne açılmasa ne

esnaf32

04 Ekim 2020 Pazar 11:54

Sayın Başkan İçerideki O Kadar Duvarı Yıktırttın Asma Tavanları İndirttin Sırf Yeniden Rant Sağlamak İçin Bu Milletin Parası Bu Kadar Kolay Harcanmamalı

Yaw hehe

04 Ekim 2020 Pazar 10:38

Eli boş klavye şövalyeleri

Azarbeycan

04 Ekim 2020 Pazar 10:06

Cevre yolundaki ,kule 246 nin karşısindaki yillardir yapilmayi bekleyen ve mahzun duran inşaati da tamamlayin lütfen

BEKLİYORUZ

04 Ekim 2020 Pazar 10:04

Başkanım bekliyoruz ANTALYA DUBLE YOLU bekliyoruz OTOGARIN bitmesini bekliyoruz İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM OLACAĞIZ DEDİNİZ ÜÇ MİLLETVEKİLİ BİR BELEDİYE BAŞKANI Isparta’yı uçurur dediniz. Daha icraat yok

Yeni Otogar

04 Ekim 2020 Pazar 09:02

İtkm yapilmasada olur.Heryer dükkan çarşıniň göbeğinde sıkışmış,asıl yeni otogar ne olacak,gün geçtikçe çürüyor.Yapılacakmı?Yoksa otogar için başka bir proje mi düşünülüyor.Isparta halkı bilgilenditilmeli bence.

....

04 Ekim 2020 Pazar 01:25

Birileri müsade eder mi?

VATANDAŞIN BİRİ

04 Ekim 2020 Pazar 00:13

hade bakalım parça parça 2050 yılına kadar vakit var öncelik millet bahçesi para çok nasılsa hükümette basıp duruyorlar vatandaşada corono yaz lo lira diye dileniyorlar tüm dünya halkına para öderken bu günlerde sadece ve sadece bu dünyanın kıskandığı hükümet varya sadece o ibanla para istedi artistte şarkıcıya işlsiz kaldılar diye 7 tepe konseri adı altında bu paraları dagıttılar saflar corono için sanıyorlar adam emekli maaşını verdi hükümete destek diyew ahh amcam o parayı demet akalın yedi

Bölge esnafı

03 Ekim 2020 Cumartesi 23:45

Bu Ispartalıya vallahi yaranamazsın size itecek içecek son sene şunları , şunları yapacağım deyip cebini doldurup gidecek adam müstahak yazıklar olsun

Ispartalı

03 Ekim 2020 Cumartesi 22:14

Seçimden sonra açıyordun ama açtın cami yi şimdide sinem salonu konfers salanu sosyal dınatı alanı ıspartalı safya geçin bunları sizden bişey olmaz tazık elim kırsaydı oy vermeseyim.

Ali

03 Ekim 2020 Cumartesi 18:07

Sözde 1 sene içinde ITKM bitiyordu. ITKM hakkında tek bir kelime daha etmeyin bence Şükrü bey.

Hangi yıl

03 Ekim 2020 Cumartesi 17:25

Hangi yıl sonu yazılmamış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR